Du ønskes en god og varm sommer fra Skribenterne.

28. juni 2018Af Mathilde Majlund

Du ønskes en god og varm sommer fra Skribenterne.

Nu er det tid igen – det er tid til lange lyse aftenener, madlavning på grillen og sand mellem tæerne. De fleste danskere ser nok også frem til lidt velfortjent ferie væk fra arbejdet og rutinerne. Uanset hvor du selv skal hen, ønskes du en god en af slagsen herfra.

Det bliver den første sommer for Skribenterne, og vi glæder os. 2018 blev året, hvor vi startede – og sikke en start. Vi glæder os naturligvis til at komme fuldtallige tilbage i august, hvor vi godt kan love, at der kommer fart over feltet.

De fleste her på kontoret skal da også på ferie væk fra kommatering, transskribering og kreativ tekstforfatning, men bare rolig – det bliver ikke alle på en gang. Vi skal nok stå til rådighed hele sommeren, hvis du har brug for vores hjælp til dine tekster, transskribering eller har lyst til en snak.

Her fra Skribenterne ønsker vi alle vores kunder og samarbejdspartnere en rigtig fantastisk og solrig sommer. Husk at nyd den, få slappet af og spist noget god mad, så du kan komme tilbage efter sommeren med en masse ny energi. Ny energi, som kan bruges til at løfte din opgave, din hjemmeside eller virksomhed til et højere niveau – med alt, hvad det indebærer.

God sommer.

du-oenskes-god-varm-sommer-skribenterne
Skrevet af
Mathilde Majlund
Kontaktchef
Jeg er i gang med en professionsbachelor i international handel og markedsføring og med den uddannelse i ryggen, ved jeg, hvad det kræver for at opnå succes indenfor en bred vifte af brancher. Jeg har en stor viden indenfor blandt andet tekstforfatning, markedsføring, salg og ledelse - og du kan derfor regne med en solid rådgivning, når det kommer til din virksomhed. Udover en solid uddannelse, har mit studiejob som tekstforfatter givet mig alt den nødvendige viden til at rådgive dig indenfor tekstforfatning.

Gratis SEO-tjekliste, hvem siger nej tak til det?

Du tilmelder dig samtidig det bedst skrevet nyhedsbrev, som indeholder de bedste tips, tricks og do's and don'ts inden for vores felt – nemlig tekstforfatning og content marketing. Men intet spam, det lover vi.

Send en forespørgsel omkring din opgave i dag og få et gratis tilbud.

Bestil tekstforfatning

Generelle oplysninger

Arbejdsopgaver