En freelance tekstforfatter sætter skub i forretningen

1. oktober 2018Af Mia Valentina Lauridsen

En freelance tekstforfatter sætter skub i forretningen

I dag er de traditionelle ansættelsesforhold, hvor du møder ind klokken 8 og går hjem klokken 16 ved at være forældet. Folk ønsker i højere grad mere frihed og fleksibilitet i dagligdagen, og det betyder, at flere og flere lønmodtagere skifter den faste månedsløn ud med uforudsete skillinger. Samtidig vælger en lang række virksomheder i dag også at benytte sig af freelancere til at forfatte tekster til deres hjemmesider, nyhedsbreve og på de sociale medier. Hvorfor? Fordi der er faktisk er flere fordele, end du tror, ved at hyre freelancere til at klare arbejdet for dig.

En effektiv løsning for dig og din virksomhed

Når du hyrer en freelancer til at skrive profiltekster, produktbeskrivelser eller andet til din hjemmeside, sparer du først og fremmest dig selv for en masse besvær. Du bestemmer nemlig selv, hvor omfattende opgaven er, og hvor meget tekst du vil have skrevet. Du betaler derfor kun for det, du får, når du hyrer en freelancer til at klare tekstforfatningen for din virksomhed.

Spar penge med en freelance tekstforfatter

Tekstforfatning er oftest midlertidige opgaver, og derfor er det i langt de fleste tilfælde billigere at hyre en freelancer til at klare opgaverne, end det er at ansætte en ny person i firmaet og fyre denne igen, når opgaven er løst. En freelancer ved lige præcis, hvornår samarbejdet ophører, og I har inden projektets start aftalt, hvorvidt der gives løn per ord, produkt, tekst eller et fast beløb.

Derefter er det dit valg, om du har lyst til at samarbejde med personen igen, når opgaven er løst. En freelancer har som regel en højere timeløn end fastansatte medarbejdere, men til gengæld får de ikke betalt ferie og sygedage eller indbetaling til pension, så i sidste ende sparer du en del penge ved at hyre en freelancer. Og så kan din virksomhed trække moms fra freelancerens udgifter!

Find hurtigt den rette til opgaven

Lyder det interessant at få en freelance tekstforfatter til at klare de trælse tekstopgaver for dig? Hos Skribenterne er vores tekstforfattere specialister i at skrive fængende og velskrevne tekster på kort tid, som hjælper din virksomhed på vej mod flere kunder og større eksponering online. Vi sidder in-house og klarer nemt opgaverne for dig, hvad end det er småopgaver eller større projekter.

Vores kompetencer og evner strækker sig over en bred palet af områder, så gennem en snak med os, kan du på ingen tid finde lige præcis den tekstforfatter, der matcher opgaven bedst og giver din virksomhed det friske pust og de skræddersyede tekster, som du har ventet på.

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvad en freelancetekstforfatter kan gøre for dig og din virksomhed, er du velkommen til at ringe til Skribenterne på 71969495 og få et uforpligtende tilbud.

en-freelance-tekstforfatter-saetter-skub-i-forretningen
Skrevet af
Mia Valentina Lauridsen
Tekstforfatter

Gratis SEO-tjekliste, hvem siger nej tak til det?

Du tilmelder dig samtidig det bedst skrevet nyhedsbrev, som indeholder de bedste tips, tricks og do's and don'ts inden for vores felt – nemlig tekstforfatning og content marketing. Men intet spam, det lover vi.

Send en forespørgsel omkring din opgave i dag og få et gratis tilbud.

Bestil tekstforfatning

Generelle oplysninger

Arbejdsopgaver