Om Skribenterne

Lær os bedre at kende

Skribenterne er et tekstbureau med beliggenhed i Odense. Vores fagligt dygtige og kompetente medarbejdere mestrer alle former for tekstforfatning og korrekturlæsning. Vi har store ambitioner, og vi tror på, at professionel tekstforfatning kan være med til at gøre din forretning til en succes. Vores evne til at formulere korrekte og engagerende sætninger får ikke blot dit budskab til at fremstå knivskarpt, men også troværdigt og professionelt.

 

Hvem er Skribenterne?

Vores hold af tekstforfattere har mange forskellige baggrunde. Nogle er uddannede journalister, andre studerer kommunikation, imens endnu andre har en marketing- eller handelsbaggrund. Fælles for alle tekstforfatterne er, at de arbejder målrettet og professionelt med at forfatte fængende, velskrevne og skræddersyede tekster til netop din virksomhed. De er fremragende til sætningsopbygning og originale i deres ordvalg. De er kreative, hver eneste gang, de kan komme til det, men er også parate til at skrue op for seriøsiteten.

 

Vi hjælper dig i mål

Hos Skribenterne har vi en dybdegående viden om onlineverdenen og de digitale platforme, og vores medarbejdere har årelang erfaring med at skabe skræddersyede tekster til nettet. Vi har øje for, hvordan din hjemmeside eller webshop opnår en topplads i Google-søgninger – samtidig med, at indholdet skaber værdi for dine kunder.

Vi udfører skribentopgaver i alle former og størrelser – lige fra lange webtekster og skarpe produkttekster til professionel transskribering af lyd- og videofiler. Det betyder dybest set, at vi er SEO-tekstbureau, transskriberingsbureau og tekstbureau i én og samme virksomhed. Har du en tekstopgave, behøver du altså kun at henvende dig ét sted.

Alle vores tekster bliver skrevet med udgangspunkt i dine ønsker, så du altid er sikret et produkt i tårnhøj kvalitet, som både passer til din virksomhed, dens visioner og dens produkter. 

I samarbejde med vores kunder lægger vi rammerne for opgaven og arbejder effektivt og grundigt for at føre opgaverne i mål. Da vi arbejder digitalt, kan vi hjælpe dig, uanset om du har hjemme på Fyn eller andetsteds.

Uanset hvilken tekstopgave, du har brug for hjælp til, så træder vi gerne til og hjælper dig i mål.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig videre med din næste opgave? Så kontakt os nu, og få en uforpligtende snak omkring dine muligheder. 

Jimmy Vejlemark

CCO

Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud
Tak for din henvendelse!

Din henvendelse er sendt afsted. Vi tjekker løbende vores henvendelser, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan forvente svar senest hverdagen efter du har sendt.