Om Skribenterne

Skribenterne er et tekstbureau med kompetente medarbejdere, der mestrer alle former for tekstforfatning og -redigering. Vi har store ambitioner, og vi tror på, at professionel tekstforfatning kan være med til at gøre din forretning til en succes. Vores evne til at formulere korrekte og engagerende sætninger får ikke blot dit budskab til at fremstå knivskarpt, men også troværdigt og professionelt.

Vores hold af tekstforfattere har mange forskellige baggrunde. Nogle er uddannede journalister, andre studerer kommunikation, imens endnu andre har en marketing- eller handelsbaggrund. Fælles for alle tekstforfatterne er, at de arbejder målrettet og professionelt med at forfatte fængende, velskrevne og skræddersyede tekster til netop din virksomhed. De er fremragende til sætningsopbygning og originale i deres ordvalg. De er kreative, hver eneste gang, de kan komme til det, men er også parate til at skrue op for seriøsiteten.

Hos Skribenterne har vi en dybdegående viden om onlineverdenen og de digitale platforme, og vores medarbejdere har årelang erfaring med at skabe skræddersyede tekster til nettet. De har øje for, hvordan din hjemmeside eller webshop opnår en topplads i Google-søgninger – samtidig med, at indholdet skaber værdi for dine kunder.

Vi udfører skribentopgaver i alle former og størrelser – lige fra lange webtekster og skarpe produkttekster til grundig korrekturlæsning og transskribering af lyd- og videofiler. Alle vores tekster bliver skrevet med udgangspunkt i dine ønsker, så du altid er sikret et produkt i tårnhøj kvalitet, som både passer til din virksomhed, dens visioner og dens produkter.

Uanset hvilken tekstopgave, du har brug for hjælp til, så træder vi gerne til. Vores hjemmebane ligger i Odense, og vores dør er altid åben, hvis du kunne tænke dig at slå et smut forbi til et uforpligtende møde. Vi ses!

Mød Skribenterne

Stop Papirspild mærket

Har du arbejde til en skribent?

Gratis SEO-tjekliste, hvem siger nej tak til det?

Du tilmelder dig samtidig det bedst skrevet nyhedsbrev, som indeholder de bedste tips, tricks og do's and don'ts inden for vores felt – nemlig tekstforfatning og content marketing. Men intet spam, det lover vi.

Send en forespørgsel omkring din opgave i dag og få et gratis tilbud.

Bestil tekstforfatning

Generelle oplysninger

Arbejdsopgaver