Slip for en fuldtidsansættelse med en freelance tekstforfatter

Tekstforfatning er en stor del af hvilken som helst virksomhed. Og hvis du ikke selv kan komme i gang, overskue processen eller føler du har den kreative side med dig, kan du hyre en af vores freelance tekstforfattere. Du slipper for at ansætte en ny medarbejder, som du skal give slip på, når arbejdet er udført – og det er slet ikke så dyrt, som du går og tror.

 

Når du benytter en freelance tekstforfatter fra Skribenterne, er du sikker på et godt og professionelt resultat. Alle vores tekstforfattere, hvad enten de er freelance eller ej, er ansat til at skrive velformulerede, målrettede og professionelle tekster til alverdens brancher og situationer.

 

Hvad enten det er en hel hjemmeside, en blog, artikler eller noget helt fjerde, kan vores dygtige freelancere løfte opgaven sammen med dig. Vi arbejder til dagligt med at forfatte tekster til hjemmesider, til google og vi læser naturligvis korrektur på det hele til, så der ikke er stavefejl og knudrede sætninger. Det betyder, at du får en medarbejder ind i folden, hvor du slipper for alt det formæle med ansættelse, og i stedet kan nyde det færdige resultat.

Proces

1. Bestilling
Du kan bestille din freelance tekstforfatter over vores online bestillingsblanket, via mail eller via telefon. Du får en godkendelse retur på e-mail, når vi har modtaget din ordre.
2. Godkendelse
Skribenterne godkender din ordre med det samme, og sætter dig i kontakt med en freelance tekstforfatter, som tager kontakt til dig via mail eller på telefon.
3. Skriveri
Freelance tekstforfatteren går i krig med at forfatte dine tekster – naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker.
4. Levering
Du modtager de færdige tekster via mail, ligeså snart de er færdigskrevet og korrekturlæst.

Velformulerede tekster giver den røde tråd

Hvis din læser hele tiden skal falde over knudrede formulering, grammatiske fejl og et dårligt sprog, vil de lynhurtigt forlade siden. Dine potentielle kunder, besøgende og læsere vil i hvert fald ikke læse dine tekster til ende, og så er det ligegyldigt, hvor gode hensigter du har – de vil ikke komme i gennem til dem.

 

Du har brug for den røde tråd. Du har brug for den gennemborende tekst, som kan give din hjemmeside mening og et helhedsudtryk, som kun de dygtigste tekstforfattere kan levere. Det vil få dine læsere til at blive hængende, interagere med dig eller få dem til at købe noget. Det er tekstforfatning, der giver mening.

 

Men hvis du ikke selv besidder skrivetalenter eller hellere vil bruge tiden på noget andet, kan vores freelance tekstforfattere give dig den hjælpende hånd, du har brug for allerede i dag.

Freelance SEO-tekstforfatning er ikke et problem

Hvis du nu sidder og tænker, kan I også skrive SEO-tekster – så er svaret, ja. Alle vores tekstforfattere kender til SEO, hvad det gør, hvorfor det er vigtigt, og hvordan de skal skrive, så Google bliver glad. Du kan trygt stole på, at vores freelance tekstforfattere leverer en SEO-tekst, som er optimeret efter de gældende regler.

 

Når du bruger en professionel tekstforfatter får du dit eget brand, budskab og værdier frem, og du har mulighed for at få det ligesom, du vil have det. Hvis du samtidig tager SEO-delen med, kan du øge dine chancer for at blive fundet på Google. Når du bliver fundet oftere på Google, får du flere besøgende og en højere chance for, at der bare er 1 af dem, som gør et køb.

 

Uanset hvilken forretning du har, vil et godt venskab til Google give dig flere penge på bundlinjen.

En freelance tekstforfatter gør din hverdag lettere

Du slipper for at ansætte en medarbejder, som skal tage sig af dine tekstopgaver. Du får i stedet en medarbejder, som har sit eget kontor, der udfører sit arbejde, og når arbejdet er gjort, skal du ikke tænke på at fyre personen igen. Dine tekstforfatningsopgaver bliver løst på en hurtig og fornuftig måde, der giver plads og tid til dine egne gøremål.

 

Hvad enten det er hele din hjemmeside, der trænger til et løft eller du blot har brug for korrekturlæsning, kan du hyre en freelancer hos os. Vi tager altid udgangspunkt i din forretning og din målgruppe, som giver dig et forspring i forhold til dine konkurrenter.

 

Vi er konkurrencedygtige på alle former for tekstforfatning, og vi kan hjælpe dig med at udføre selv de mindste og største opgaver.

 

Vi sætter gerne prikken over i’et for dig.

Har du brug for en freelance tekstforfatter?

Gratis SEO-tjekliste, hvem siger nej tak til det?

Du tilmelder dig samtidig det bedst skrevet nyhedsbrev, som indeholder de bedste tips, tricks og do's and don'ts inden for vores felt – nemlig tekstforfatning og content marketing. Men intet spam, det lover vi.

Send en forespørgsel omkring din opgave i dag og få et gratis tilbud.

Bestil tekstforfatning

Generelle oplysninger

Arbejdsopgaver