Korrekturlæsning øger troværdigheden!

Lad os hjælpe dig med korrekturlæsning

Det er en udbredt forståelse, at dansk er et af de sværeste sprog at lære. Og det er der en god grund til! Mange ord bliver udtalt og stavet på forskellige måder, og selv den mest garvede forfatter kan til tider finde den danske grammatik mere end bare udfordrende. For hvornår er det, at du skal sætte komma? Hvordan er det lige med endelserne på verber? Og hvad er forskellen på ligge og lægge samt for og får?

Det er ikke underligt, at mange har svært ved at mestre grammatikkens mange facetter. Det danske sprog er kompliceret. Derfor kan det også være en stor udfordring at forfatte en tekst, der både er velskrevet og samtidig er fri for stavefejl og overholder sprogets mange grammatikregler. Selvom det er svært, er det alligevel vigtigt, at dine tekster er fejlfri og grammatiske korrekte. Det kan være i forbindelse med en opgave på studiet, måske har du en hjemmeside, hvor velskrevne tekster skal fortælle dine kunder om dine produkter eller noget helt tredje.

Og hvorfor er det vigtigt, tænker du måske? Det er ikke nok, at dit indhold sidder lige i skabet – det samme skal din grammatik. Er der mange stavefejl og grammatikfejl, kan dit budskab forsvinde, da det gør teksten svær at læse. Produkttekster og forsidetekster fyldt med fejl kan få kunderne til at fravælge dig, da stavefejl og forkert tegnsætning virker forstyrrende og irriterende. Professionelle tekster uden fejl skaber derimod tillid til dine kunder.

Derfor er det altid en god ide at få læst korrektur på dine tekster, uanset hvad de er til. Korrekturlæsning kan dog være en langsommelig affære. Har du ikke helt styr på de mange regler i det danske sprog, så gør det også opgaven sværere. Ydermere er det altid en udfordring at læse korrektur på sine egne tekster. Heldigvis er der hjælp at hente hos Skribenterne. Vi tilbyder professionel korrekturlæsning af alt lige fra opgaver og bøger til hjemmesidetekster – og vi har selvfølgelig styr på vores grammatik.

Har du husket korrekturlæsning?

Kan du svare ja til ovenstående spørgsmål? Eller må du krybe til bekendelse og erkende, at tiden måske ikke lige har været til det? Så kan det faktisk have rigtig stor betydning for modtagelsen af din tekst. Og det er lige meget, om det er produktbeskrivelser til din webshop, tekster til din hjemmeside eller en tekst i en fysisk folder.

Har du ikke lavet korrekturlæsning på dit content, og rettet igennem for eventuelle fejl, vil dine kunder og læsere hurtigt opdage det. En tekst, der er fuld af forkert grammatik og stavefejl, kan være svær at læse. Og der skal faktisk ikke meget til, før den kritiske læser opgiver at læse teksten. Det er en stor udfordring for dig, der brænder for at få et budskab frem på din hjemmeside. Har du ikke en fysisk forretning, er dine tekster den eneste måde, hvorigennem du kan overbevise dine kunder om, at de skal handle hos dig. Så har du ikke ordentlige tekster på din hjemmeside, kan det have en stor betydning for bundlinjen. Nye kunder bliver svære at tiltrække gennem organisk trafik, hvis indholdet ikke er i orden, og det skaber færre salg. Formår du ikke at skabe tillid gennem dit content, er der nemlig en stor risiko for, at dine potentielle kunder vælger en konkurrent frem for dig – og desuden også for at de slet ikke finder din hjemmeside, når de søger på Google.

Så har du svaret nej på spørgsmålet, bør du måske overveje en ekstra gang at prioritere din korrekturlæsning. En korrekt, fejlfri tekst skaber nemlig tillid og respekt hos dine kunder. Kan de se, at du har styr på dine tekster, vil de også tænke, at du har styr på dine produkter, din kundeservice og i sidste ende deres ordrer – for dårlige tekster på en hjemmeside, bliver ofte også sat i samme bås som mistillid og skepsis.

Korrekturlæsning for erhverv

Knivskarpt indhold uden fejl er til enhver tid alfa og omega. Det gælder uanset om du vil sælge produkter gennem en folder, en hjemmeside eller en webshop. Virker korrekturlæsningen alligevel en smule uoverskuelig? Så lad Skribenterne hjælpe dig. Hos os elsker vi at nørde med grammatik. Vi tilbyder kvalitetssikret korrekturlæsning på alt – og så endda til en fordelagtig pris.

Når vi har rettet din opgave, vil ikke ét komma være placeret, hvor det ikke skal, ikke ét ord er stavet forkert, og grammatikken sidder lige i skabet. Det betyder, at du altid er sikret en fejlfri tekst, når du får os til at læse korrektur på dine tekster. Lad os gøre det hårde arbejde. Så ender du ud med professionelt og troværdigt indhold, hvor dit budskab skinner igennem til enhver tid.

Knivskarp korrekturlæsning for studerende

Er du studerende? Så kender du sikkert til kunsten at skrive den gode opgave. Alt lige fra emne til indhold og opbygning skal sidde lige i skabet – det samme skal korrekturen. Du kender sikkert også alt til deadlines. Nogle gange kan det være svært at få tid til det hele, samtidig med at der også skal være plads til fritidsinteresser, familien og venner. For hvor ville det være godt, hvis der var tid til det hele – det er der bare ofte ikke.

Det tager tid at skrive en god opgave. Der skal være styr på materialet og kilderne, der skal være plads til alle de gode pointer, og så skal korrekturen selvfølgelig være i orden. Sidstnævnte tager ofte en del tid at få styr på – også længere tid end du måske lige tror, og den tid kunne sagtens være brugt anderledes. Det er her, Skribenterne kan hjælpe dig. Vi hjælper gerne med korrekturlæsningen på dit speciale, din PhD, eller andre skriftlige eksamener og opgaver. Har vi forslag til sproglige forbedringer, vender vi dem med dig, så du ender ud med en knivskarp opgave.

Skribenternes dygtige korrekturlæsere sørger med andre ord for, at din opgave er fri for tegnsætnings- og stavefejl. Det betyder, at du ikke skal spekulere på grammatik eller slåfejl, når du skriver din opgave; det skal vi nok sørge for at rette. Brug i stedet tiden på at fokusere på at få skrevet en god og spændende opgave, der vil få din underviser til at juble.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os læse dine tekster igennem

Vi er nogle rigtige sprognørder og kan snakke om kommaregler, nutids-r og sætningskonstuktioner hele dagen lang. Finder du det mindre interessant og har travlt nok i forvejen, så lad os læse korrektur på dine tekster. 

Vi har arbejdet med alt fra webshops til kandidatspecialer, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig i mål. 

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os nu

Du kan kontakte os på to måder. Du kan ringe til +45 71 96 94 95 i tidsrummet 8.30-15.30 mandag-fredag, eller skrive til info@skribenterne.dk.

Vi tjekker løbende vores henvendelser og vender tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud
Tak for din henvendelse!

Din henvendelse er sendt afsted. Vi tjekker løbende vores henvendelser, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan forvente svar senest hverdagen efter du har sendt.