Korrekturlæsning: Få hjælp til det danske sprogs forvirrende regler

Hvordan er det nu lige med kommareglerne? Hvornår sætter man r på verberne? Og hedder det at ligge eller at lægge? Det danske sprog er enormt kompliceret, og det kan derfor være en stor udfordring at skrive en god tekst, der både overholder grammatik- og kommareglerne og er helt fri for stavefejl.

 

Ikke desto mindre er det enormt vigtigt, at dine tekster både er fejlfri og grammatisk korrekte, hvis du gerne vil fremstå professionel overfor dine kunder. Stavefejl og forkert tegnsætning virker nemlig forstyrrende i teksten og kan nemt irritere læseren og dermed få vedkommende til helt at droppe læsningen. Det påvirker ikke kun dig, men også din rangering i Googles søgemaskine.

 

Heldigvis er der hjælp at hente hos os, hvis du ikke er bedste venner med de mange regler i det danske sprog. Vi tilbyder nemlig professionel korrekturlæsning til dig, der gerne vil fremstå professionel og seriøs og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af dine tekster – uanset om du ejer en webshop, arbejder i en virksomhed eller er studerende.

Proces

Bestilling
Du bestiller din korrekturlæsning via bestillingsformularen på vores hjemmeside eller via mail eller telefon.
Godkendelse
Du modtager en bekræftelse via e-mail, hvor Skribenterne giver dig en pris samt et estimeret leveringstidspunkt på korrekturlæsningen.
Gennemlæsning og rettelser
Skribenterne læser din tekst grundigt igennem og retter både komma- stave- og grammatikfejl.
Levering
Den gennemrettede tekst får du tilbage via mail. Som udgangspunkt leverer Skribenterne et word-dokument, hvor rettelserne er markeret med rødt.

Korrekturlæsning får dig til at fremstå professionel og troværdig

Hvis din hjemmeside, webshop eller fysiske folder ikke er korrekturlæst og rettet for fejl, opfatter dine kunder automatisk din virksomhed som uprofessionel og utroværdig. Tekster fyldt med stavefejl, manglende kommaer og forkert grammatik kan nemlig være direkte umulige at læse. Og der skal faktisk ikke ret meget til, før den kritiske læser bliver irriteret og helt opgiver at læse teksten færdig – noget der kan være katastrofalt for dig, der gerne vil sælge et produkt eller tiltrække nye kunder. Med en tekst, der ikke er korrekturlæst, kan du nemlig risikere, at dine potentielle kunder vælger en konkurrent frem for dig, da personen simpelthen virker mere seriøs.

 

Med korrekte, fejlfri og korrekturlæste tekster skaber du derimod tillid og respekt hos dine kunder. Det er nemlig nærliggende for dem at tænke, at en virksomhed med styr på deres hjemmeside og deres tegnsætning også må have styr på deres produkter og deres kundeservice.

 

Og så er der en helt anden ting: en korrekt og fejlfri tekst sikrer, at dit budskab skinner meget bedre igennem. Dét, du gerne vil fortælle, er simpelthen meget nemmere for læseren at forstå, når der ikke er generende stavefejl og uforståelige sætninger.

 

Med andre ord er korrekturlæsning et vigtigt redskab i forfatningen af tekster til din hjemmeside, din folder eller din webshop. Fejlfri og korrekturlæste tekster får dig til at fremstå professionel og troværdig, og i sidste ende er det med til at fastholde dine kunder, ligesom det også er med til at lokke nye kunder til virksomheden.

Korrekturlæsning for studerende

Som studerende har man sjældent timer nok i døgnet, og det kan være svært at få tid til både uddannelse, studiejob, fritidsinteresser og samvær med familie og venner – især hvis man stræber efter altid at gøre sit bedste i alle livets sammenhænge.

 

Det er her, Skribenterne kommer ind i billedet. Vores dygtige korrekturlæsere kan nemlig tage en tørn for dig og læse korrektur på dit speciale, din bacheloropgave eller din helt almindelige aflevering til dit studie.

 

Hvis du lader os sørge for korrekturlæsningen af din opgave, slår du to fluer med et smæk. Du sørger for, at din opgave er helt fri for tegnsætnings- og stavefejl, og at grammatikken er helt korrekt. Samtidig frigiver du noget tid, som du kan bruge på selve indholdet af din opgave. Og der er ingen tvivl om, at godt indhold er vejen frem, hvis man gerne vil score en høj karakter. Du kan også bare bruge den ekstra tid på at have det sjovt og nyde, at du er fri for at læse korrektur – vi dømmer dig ikke.

Lad vores professionelle korrekturlæsere rense din tekst for fejl

Uanset om du står med en fysisk folder, en e-bog, en hel hjemmeside eller en skoleopgave, som du gerne vil have læst korrektur på, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder korrekturlæsning i høj kvalitet på både lange og korte tekster – selvfølgelig til en pris, som er særdeles konkurrencedygtig.

 

Skribenternes korrekturlæsere er mestre i både grammatik, tegnsætning og retstavning og er altid up-to-date med nye stavemåder i retskrivningsordbogen. Det betyder, at du altid er sikret at få en fejlfri tekst retur, når du hyrer os til korrekturlæsning.

 

Lad os rense din tekst for fejl, så dit budskab skinner igennem, og du fremstår troværdig og professionel. Det kan med garanti betale sig.

Har du brug for korrekturlæsning?

Gratis SEO-tjekliste, hvem siger nej tak til det?

Det kan være meget svært at huske det hele, og det ved vi godt. Men med vores tjekliste, kan du blive en haj til de kryptiske SEO-tekster. Den er overskuelig og god til dig med en travl hverdag.

Hvis du klikker på "Ja tak, stik mig SEO-guiden" accepterer du Skribenternes privatlivspolitik som kan læses her: skribenterne.dk/privatlivspolitik/

Du tilmelder dig samtidig det bedst skrevet nyhedsbrev, som indeholder de bedste tips, tricks og do's and don'ts inden for vores felt – nemlig tekstforfatning og content marketing. Men intet spam, det lover vi.

Send en forespørgsel omkring din opgave i dag og få et gratis tilbud.

Bestil tekstforfatning

Generelle oplysninger

Arbejdsopgaver