Hjemmesidetekster: Få hjælp her!

Har du en hjemmeside, en blog eller en webshop? Så har du brug for tekster. Hjemmesidetekster er nemlig en uundværlig mulighed for at fortælle om din forretning, at overtale kunderne til at købe dit produkt og sidst, men ikke mindst, at forbedre din placering i Googles søgeresultater.

 

Men at skrive hjemmesidetekster er ikke ligeså nemt, som man skulle tro. For at være god til at forfatte hjemmesidetekster, skal man være dygtig til ord og sætningsstruktur, man skal være kreativ og grundig, og man skal vide noget om målgrupper og søgemaskineoptimering.

 

Hvis det virker som en stor mundfuld at forfatte tekster til din webshop eller hjemmeside, er der hjælp at hente her. Skribenternes erfarne og dygtige tekstforfattere er nemlig mestre i at skrive hjemmesidetekster, der både tilgodeser dine kunder og Googles algoritmer. De er altid parate til at hjælpe dig med tekstforfatning, der passer til netop din hjemmeside og dit budskab.

Proces

1. Bestilling
Skribenterne modtager din bestilling af hjemmesidetekster enten per mail, telefon eller den virtuelle bestillingsblanket.
2. Godkendelse
Vi kontakter dig, hvis vi har brug for yderligere oplysninger for at kunne forfatte dine hjemmesidetekster. Derefter modtager du en godkendelse på din ordre.
3. Skriveri
Vi går straks i gang med at researche til og skrive dine nye hjemmesidetekster.
4. Levering
De færdige hjemmesidetekster får du retur senest på den aftalte leveringsdato. Det sker som udgangspunkt pr. mail.

Veludførte hjemmesidetekster øger salget

Der findes mange forskellige former for hjemmesidetekster, som alle har hver deres formål. Men enhver hjemmeside med respekt for sig selv har som minimum både en virksomhedsprofil, en forsidetekst og en redegørelse for de produkter eller ydelser, virksomheden sælger. Ikke for at tilfredsstille dig selv, men for at hjælpe dine kunder med at forstå dig og din virksomhed. Tekstforfatning er dit talerør på nettet, så det er vigtigt, at du formår at få dine ”salgstale” ned på papir. Det kan desværre ikke gøres helt så firkantet – da onlinehandlende og besøgende kræver en bestemt form for online tekstforfatning, som vi er eksperter i.

 

Men det er dog ikke ligegyldigt, hvordan hjemmesidetekster er bygget op, hvor lange de er, hvilke ord der bliver brugt og hvordan man placerer kommaerne. Dine kunder spotter nemlig lynhurtigt, hvis der er stavefejl, grammatiske fejl eller uforståelige sætninger i dine hjemmesidetekster – og det giver et dårligt indtryk. En god hjemmesidetekst har derimod den omvendte effekt: Den øger din troværdighed og får kunderne til at stole på dig og din virksomhed.

 

Du bør bruge ekstra krudt på de hjemmesidetekster, som beskriver dine produkter og ydelser. Overbevisende, interessante og relevante produkttekster øger nemlig sandsynligheden for, at folk rent faktisk vælger at købe det produkt, som de læser om. Gode hjemmesidetekster er altså med til at give penge i kassen. Og det gælder både for webshops og for virksomheder med fysiske butikker. Når du ikke selv kan kommunikere med kunder, kan dine web-tekster gøre det for dig. Og som tekstforfattere, ved vi hvordan.

Gode hjemmesidetekster sender dig til tops på Google

Google er guld værd for dig, der ejer en hjemmeside eller en webshop – i hvert fald, hvis du forstår at udnytte søgemaskinens algoritmer og altid tilpasser dig de foranderlige krav, som Google stiller op for godt hjemmesideindhold. Det gælder om at være på forkant hele tiden, og det sørger vi for at være, så du slipper for det.

 

Hvis din hjemmeside indeholder tekster, der er baseret på Googles algoritmer, belønner Google dig ved at placere dig i toppen af søgeresultaterne, når folk søger efter ord, som på den ene eller anden måde passer til din virksomhed og dine produkter. Tekster til web har altid Googles algoritmer for øje, men med en professionel tekstforfatter, mister du ikke dig selv i dine tekster.

 

Det gør en kæmpe forskel for trafikken på din hjemmeside, hvis du ligger øverst på side 1 i søgeresultaterne i stedet for nederst på side 2. Og øget trafik betyder flere kunder, som igen betyder flere gennemførte handler. Man kan godt sige at bedre tekster betaler sig selv hjem igen.

 

Og hvordan tilpasser man så sine tekster til Googles algoritmer? Svaret er ikke så enkelt, for algoritmerne er både avancerede og foranderlige. Men spørger man de førende Google-eksperter, er det altid vigtigt at forfatte hjemmesidetekster i en vis længde og at bygge teksterne op om et eller flere relevante søgeord, som findes ved hjælp af en grundig søgeordsanalyse.

 

Med andre ord er søgemaskineoptimerede hjemmesidetekster bydende nødvendige for dig, der har ambitioner om at komme til tops på Google og øge trafikken til din hjemmeside.

Lad vores professionelle tekstforfattere skrive dine tekster

Uanset om du har en hjemmeside, en webshop eller en blog, som du gerne vil have skrevet tekster til, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder tekstforfatning i høj kvalitet til alle former for små og store online platforme – selvfølgelig til en pris, som er til at betale. Det er en kunstform at skrive relevante, sælgende og fængende web-tekster, der ikke bare tilfredsstiller dine besøgende, men også dig selv og Google.

 

Skribenternes tekstforfattere er både erfarne i- og dygtige til at skrive engagerende og sælgende hjemmesidetekster, der er målrettet netop dine potentielle kunder, og de er altid up-to-date med nye Google-algoritmer. Det betyder, at du altid er sikret en hjemmesidetekst i højeste kvalitet, som både tilgodeser dine kunder og Google, når du hyrer os. Hvis du har et større projekt, som kræver opmærksomhed – kan vi varmt anbefale, at du tager et kig på vores freelance tekstforfattere.

 

Lad os skrive dine hjemmesidetekster, så dit budskab skinner igennem, og du fremstår troværdig, kompetent og professionel. Du kommer ikke til at fortryde det. Vi går op i tekstforfatning, så du ikke behøver.

Har du brug for tekster til web?

Gratis SEO-tjekliste, hvem siger nej tak til det?

Du tilmelder dig samtidig det bedst skrevet nyhedsbrev, som indeholder de bedste tips, tricks og do's and don'ts inden for vores felt – nemlig tekstforfatning og content marketing. Men intet spam, det lover vi.

Send en forespørgsel omkring din opgave i dag og få et gratis tilbud.

Bestil tekstforfatning

Generelle oplysninger

Arbejdsopgaver