Gode hjemmesidetekster skaber mere salg

Hjemmesidetekster?
Få hjælp her!

Har du en hjemmeside, en blog eller en webshop? Så har du brug for tekster. Hjemmesidetekster er nemlig en uundværlig mulighed for at fortælle om din forretning, at overtale kunderne til at købe dit produkt og sidst, men ikke mindst, at forbedre din placering i Googles søgeresultater.

Men at skrive hjemmesidetekster er ikke ligeså nemt, som man skulle tro. For at være god til at forfatte hjemmesidetekster, skal man være dygtig til ord og sætningsstruktur, man skal være kreativ og grundig, og man skal vide noget om målgrupper og søgemaskineoptimering.

Hvis det virker som en stor mundfuld at forfatte tekster til din webshop eller hjemmeside, er der hjælp at hente her. Skribenternes erfarne og dygtige tekstforfattere er nemlig mestre i at skrive hjemmesidetekster, der både tilgodeser dine kunder og Googles algoritmer. De er altid parate til at hjælpe dig med tekstforfatning, der passer til netop din hjemmeside og dit budskab.

Veludførte hjemmesidetekster øger salget

Der findes mange forskellige former for hjemmesidetekster, som alle har hver deres formål. Men enhvert website bør som minimum både have en virksomhedsprofil, en forsidetekst og en redegørelse for de produkter eller ydelser, virksomheden sælger. Ikke for at tilfredsstille dig selv, men for at hjælpe dine kunder med at forstå dig og din virksomhed. Tekstforfatning er dit talerør på nettet, så det er vigtigt, at du formår at få dine ”salgstale” ned på papir. Det kan desværre ikke gøres helt så firkantet – da onlinehandlende og besøgende kræver en bestemt form for online tekstforfatning – denne type tekstforfatning er vi heldigvis eksperter i.

Det er ikke ligegyldigt, hvordan dine hjemmesidetekster er bygget op, hvor lange de er, hvilke ord der bliver brugt og hvordan man placerer kommaerne. Dine kunder spotter nemlig lynhurtigt, hvis der er stavefejl, grammatiske fejl eller uforståelige sætninger i dine hjemmesidetekster – og det giver et dårligt indtryk. En god hjemmesidetekst har derimod den omvendte effekt: Den øger din troværdighed og får kunderne til at stole på dig og din virksomhed.

Du bør bruge ekstra krudt på de tekster, som beskriver dine produkter og ydelser. Overbevisende, interessante og relevante produkttekster øger nemlig sandsynligheden for, at folk rent faktisk vælger at købe det produkt, som de læser om. Gode hjemmesidetekster er altså med til at give penge i kassen. Og det gælder både for webshops og for virksomheder med fysiske butikker. Når du ikke selv kan kommunikere med kunder, kan dine web-tekster gøre det for dig. Og som tekstforfattere, ved vi hvordan.

Få et uforpligtende tilbud

Gode hjemmesidetekster sender dig til tops på Google

Google er guld værd for dig, der ejer en hjemmeside eller en webshop – i hvert fald, hvis du forstår at udnytte søgemaskinens algoritmer og altid tilpasser dig de foranderlige krav, som Google stiller op for godt hjemmesideindhold. Det gælder om at være på forkant hele tiden, og det sørger vi for at være, så du slipper for det.

Hvis din hjemmeside indeholder tekster, der er baseret på Googles algoritmer, belønner Google dig ved at placere dig i toppen af søgeresultaterne, når folk søger efter ord, som på den ene eller anden måde passer til din virksomhed og dine produkter. Tekster til web har altid Googles algoritmer for øje, men med en professionel tekstforfatter, mister du ikke dig selv i dine tekster.

Det gør en kæmpe forskel for trafikken på din hjemmeside, hvis du ligger øverst på side 1 i søgeresultaterne i stedet for nederst på side 2. Og øget trafik betyder flere kunder, som igen betyder flere gennemførte handler. Man kan godt sige at bedre tekster betaler sig selv hjem igen.

Og hvordan tilpasser man så sine tekster til Googles algoritmer? Svaret er ikke så enkelt, for algoritmerne er både avancerede og foranderlige. Men spørger man de førende Google-eksperter, er det altid vigtigt at forfatte hjemmesidetekster i en vis længde og at bygge teksterne op om et eller flere relevante søgeord, som findes ved hjælp af en grundig søgeordsanalyse.

Med andre ord er søgemaskineoptimerede hjemmesidetekster bydende nødvendige for dig, der har ambitioner om at komme til tops på Google og øge trafikken til din hjemmeside.

Lad vores professionelle tekstforfattere skrive dine tekster

Uanset om du har en hjemmeside, en webshop eller en blog, som du gerne vil have skrevet tekster til, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder tekstforfatning i høj kvalitet til alle former for små og store online platforme – selvfølgelig til en pris, som er til at betale. Det er en kunstform at skrive relevante, sælgende og fængende web-tekster, der ikke bare tilfredsstiller dine besøgende, men også dig selv og Google.

Skribenternes tekstforfattere er både erfarne i- og dygtige til at skrive engagerende og sælgende hjemmesidetekster, der er målrettet netop dine potentielle kunder, og de er altid up-to-date med nye Google-algoritmer. Det betyder, at du altid er sikret en hjemmesidetekst i højeste kvalitet, som både tilgodeser dine kunder og Google, når du hyrer os.

Lad os skrive dine hjemmesidetekster, så dit budskab skinner igennem, og du fremstår troværdig, kompetent og professionel. Du kommer ikke til at fortryde det. Vi går op i tekstforfatning, så du ikke behøver.

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi hjælpe dig med dine tekster?

Med tekstarbejdet i orden kan du tage dine kunder i hånden og hjælpe dem igennem kunderejsen. Det øger dine chancer for succes, men det kræver et godt grammatisk øje, en god kendskab til ord og en evne til at sammensætte sætninger, der er fangende og samtidig informative. 

Lige præcis dette er, hvad tekstforfatterne hos Skribenterne er specialiserede i, og vi sidder klar til at hjælpe dig i mål med dine tekster.

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os nu

Du kan kontakte os på to måder. Du kan ringe til +45 71 96 94 95 i tidsrummet 8.30-15.30 mandag-fredag, eller skrive til info@skribenterne.dk.

Vi tjekker løbende vores henvendelser og vender tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud
Tak for din henvendelse!

Din henvendelse er sendt afsted. Vi tjekker løbende vores henvendelser, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan forvente svar senest hverdagen efter du har sendt. 

Få et uforpligtende tilbud