Transskribering

Har du før siddet med en transskriberingsopgave? Så ved du højst sandsynligt også, at det kan være en ret langsommelige og tidskrævende affære for selv den hurtigste på tastaturet. En times lydfil kan hurtigt tage over fire timer at transskribere. Ofte ender det også med at tage længere tid, end der lige var sat af til det – tid, som sagtens kunne være brugt på noget mere fornuftigt.

 

Selvom det er en tidskrævende opgave, så er transskribering ikke desto mindre en stor del af rigtig meget arbejde. Det kan være i forbindelse med en retssag, vigtige møder samt interviews til bøger og forskellige skoleopgaver. Selvom moderne teknologi gør det muligt at starte og stoppe lydfiler, som det passer en, og opgaven er nem at gå til og fra, når du har behov for en pause, så kan selv den mest tålmodige miste modet i mødet med transskribering.

 

Det er her, Skribenterne kommer ind i billedet. Vi har et hold af dygtige transkribenter, der har erfaring med transskribering af alle former for lydfiler, og vi er klar til at komme dig til undsætning. Vi har nemlig intet imod det tunge arbejde, som transskribering til tider kan være. Og ved at overlade transskriberingensopgaven til os, får du fritstillet en masse timer, som du i stedet kan bruge på at lave knivskarpt indhold til din opgave, din bog eller løse nogle af de mange andre opgaver på dit arbejde. Vi er lynhurtige på tasterne og har gode ører, der kan opfange de fleste ord og lyde i dine transskriberingsfiler.

 

Indhent tilbud på transskribering

Indhent tilbud på transskribering
Er du privat eller erhverv? *
Angiv længden af dit interview i minutter. Ved flere interviews bedes du angive den samlede længde. Angiv kun tal
Afkrydsningsfelter *

Proces

1. Bestilling
Du afgiver din transskriberingsbestilling via mail, telefon eller bestillingsblanketten på vores hjemmeside. Det er på dette tidspunkt, at du kan oplyse os om særlige ønsker om f.eks. leveringstidspunkt eller tidsstempler.
2. Godkendelse
Skribenterne sender dig en godkendelse, hvor vi bekræfter både pris og leveringstidspunkt på din transskribering.
3. Lytning og transskribering
Når vi transskriberer din lyd- eller videofil, gør vi det ord for ord med mindre andet er aftalt. Det betyder, at hvert et ”øh” og ”hmm” samt andre småord bliver transskriberet.
4. Levering
Efter vi har transskriberet hele din lyd- eller videofil og læst korrektur på transskriberingen, får du den tilsendt på mail. I dokumentet fremgår det naturligvis hvem, der siger hvad, og der er tidstempel for hvert 5. minut.

Transskribering af interview i forbindelse med din studieopgave?

På rigtig mange studier er interviews en stor del af forarbejdet til de forskellige opgaver. Gennem samtaler med forskellige mennesker udbygges en vigtig empiri, som skal bruges til at lave en god opgave. I nogle tilfælde er det et krav, at interviews bliver transskriberet, og andre gange er det måske bare rart at have interviewet sort på hvidt i forbindelse med opgaveskrivningen.

 

Uanset tilfældet, så kan selv et interview på kun 10 minutter hurtigt tage over en time at transskribere; især hvis hvert et ”åh”, ”øh” og ”hm” skal med. Bliver der derudover talt hurtigt, kan der på ganske få minutter blive sagt rigtig mange ord, der skal transskriberes. Transskribering er en rigtig omfattende opgave, som hurtigt kan tage flere dage at nå igennem. Måske kan det endda tage flere uger, hvis der er mange interviews, der skal transskriberes.

Det er tid, der kunne være brugt til optimere selve indholdet af specialet eller eksamensopgaven. Derfor står vores skribenter klar til at hjælpe dig med transskriberingen – transskription er trods alt et vigtigt og nyttigt redskab til analysering og udfærdigelse af din opgave.

 

Lad Skribenterne varetage din transskribering og brug i stedet tiden på at fokusere på din opgaves indhold. Vi tager de lange såvel som korte interviews og transformere dem til ord på papir – og så endda til en meget fordelagtig pris.

Vi kan hjælpe med transskription til myndigheder og virksomheder

Det er ikke kun i forbindelse med studie og opgaver, at transskribering er en stor del af hverdagen. På rigtige mange arbejdspladser bliver transskribering brugt i det daglige. Det kan være i forbindelse med forskellige projekter og møder, og hos Skribenterne tager vi os gerne af materiale fra myndigheder, virksomheder og firmaer af alle størrelser.

 

Der kan være mange tilfælde, hvor det er nemmere at have, eksempelvis et referat eller et interview, på papir frem for en lydfil. Det er mere bekvemt at have noget konkret at arbejde ud fra i forbindelse med projekter, analyser og andet arbejde end lange video- og lydfiler, og netop det får du med en præcis transskription.

 

Hverdagen i en virksomhed kan være travl. Der er mange ting, der skal spille sammen for at gå op i en højere enhed, og hos Skribenterne er vi vant til at arbejde ud fra deadlines. Både de korte og de lange. Det betyder, at har du en opgave, der skal foreligge inden for ganske kort tid, så løser vi den så hurtigt som muligt. Også uden at det går ud over kvaliteten af vores arbejde.

 

Har du en lydfil eller en video, du skal have transskriberet, så lad Skribenterne varetage opgaven. Vi tager alle opgaver, store som små, så du i stedet kan bruge tiden på nogle af de mange andre opgaver på arbejdspladsen.

Garanteret fortrolighed i forbindelse med din transskribering

Når du vælger at blive kunde hos Skribenterne, er du samtidig garanteret fortrolighed. Er der behov for det, så underskriver vi gerne en fortrolighedserklæring i forbindelse med transskriberingsopgaven. Du kan være helt sikker på, at alt der bliver sendt til os, bliver inden for vores fire vægge. Det gælder både dine oplysninger og din opgave. Alle dine data opbevarer vi efter alle gældende lovkrav. Du kan også læse mere om vores privatlivspolitik her.

 

Når vi har udført opgaven og sendt den til dig, uploader vi den på en sikker server, hvorefter filer og eventuelle bilag bliver slettet fra vores computere. Det er din garanti for, at alle dine materialer bliver behandlet med største fortrolighed og diskretion.

 

Overskuelig og billig transskribering til enhver tid

Når vi tager imod dine lydfiler, starter vi med at danne os et overblik over opgaven. Hvor mange taler? Hvem er det, der taler? Og hvad drejer det sig om? Herefter går vi i gang med selve transskriberingen, hvor hvert et ord og lyd bliver transskriberet. Vi tydeliggør, hvem der siger hvad, og for hvert 5. minut indsætter vi et tidstempel. Ønsker du linjenummer, indsætter vi det gerne, og når vi er færdige med opgaven, læser vi naturligvis korrektur på det.

 

Selvom transskribering er en møjsommelig og tidskrævende opgave, så kan du trygt overlade opgaven til Skribenterne. Vi udfører alle opgaver til en rigtig god pris, hvor selv de studerende kan være med. Er der flere end to personer, der taler i lydfilen, pålægger vi et ekstra gebyr på din transskriberingsopgave. Det samme gælder, hvis der er tale om en hasteopgave, der skal løses inden for 2 arbejdsdage.

 

Lad Skribenterne transskribere dine lydfiler, og slip for at sidde foran skærmen i flere timer. Det er nemt, bekvemt og billigt. Det kommer du ikke til at fortryde.

Har du brug for transskribering?

Gratis SEO-tjekliste, hvem siger nej tak til det?

Du tilmelder dig samtidig det bedst skrevet nyhedsbrev, som indeholder de bedste tips, tricks og do's and don'ts inden for vores felt – nemlig tekstforfatning og content marketing. Men intet spam, det lover vi.

Send en forespørgsel omkring din opgave i dag og få et gratis tilbud.

Bestil tekstforfatning

Generelle oplysninger

Arbejdsopgaver