Lad os stå for din
transskribering

Har du tid til transskribering?

Har du holdt et fokusmøde på arbejdspladsen, som du ønsker at få transskriberet? Eller har du en god portion interviews, du skal have transskriberet i forbindelse med dit speciale? 

Så har du højst sandsynlig også opdaget, at det at transskribere kan tage rigtig lang tid.

En tommelfingerregel er, at det tager 6 timer at transskribere 1 lydtime. Hvis du har flere timeres lyd, løber transskriberingstiden altså rigtig hurtigt op. Dette er tid, du i stedet kunne bruge på eksempelvis andre arbejdsrelaterede opgaver, research eller opgaveskrivning.

Heldigvis er der hjælp at hente. Hos Skribenterne har vores transskribenter stor erfaring med alle typer af transskription, og vi løfter små og store transskriberingsopgaver for erhverv såvel som private. Lad os gøre det hårde arbejde, og frigiv tid til andre ting, der skaber værdi for dig. 

Vi sørger for en nøjagtig transskribering af dine lyderfiler, hvad end der er tale om et interview, en videofil eller noget helt tredje. Derudover sørger vi også for en overskuelig udskrift af din fil, så du nemt kan bruge det endelige resultat til dit videre arbejde. 

Processen fra lydfil til det endelige udskrift

Transskribering af interviews og andre lydfiler kan tage rigtig lang tid. Faktisk er der mange, der undervurderer den mængde af arbejde, der bruges på at transskribere selv små korte lydfiler til tekst. Alt afhængig af lydkvalitet og hvor meget, der bliver sagt i filerne, kan det hurtig tage to-tre timer at transskribere en lydfil på omkring 30 minutter. Har du mange interviews, der skal transskriberes, og andre opgaver der skal løses, kan transskribering derfor blive noget af en tidsrøver.

Hos Skribenterne sidder vi altid et team af professionelle og erfarne transskribenter klar til at varetage dine opgaver.
Processen fra lydfil til tekst og til du får den endelige udskrift forløber således:

Det eneste, transskribering kræver, er en god lydfil. Derfor er det vigtigt, at du optager de talende personer med en diktafon eller mobiltelefon, der helst skal placeres så tæt på dem, der taler, som muligt. 

Få et uforpligtende tilbud

Transskribering til konkurrencedygtige priser

Uanset om du skal have transskriberet lydfiler til en arbejdsopgave eller mangler transskribering af interviews i forbindelse med dit speciale, kan du med fordel lægge opgaven i vores hænder. Vi tilbyder en fordelagtig pris på transskribering, og du er altid garanteret værdi for dine penge på flere forskellige parametre.

En professionelt udarbejdet transskribering letter dit arbejde. Du får en overskuelig udskrift, du nemt kan arbejde ud fra, og som du nemt kan henvise til. Ydermere får du et endeligt resultat, der let lader sig inkludere i alle typer af analyser.

At lægge din transskriberingsopgave i vores hænder giver dig også mulighed for at prioritere din tid. Så kan du i stedet bruge tiden på noget mere fornuftigt og det, der giver værdi for dig, dine kunder eller kollegaer.

Vores transskriberingsmetode

Når vi transskriberer lydfiler, sørger vi som udgangspunkt altid for at transskribere ordret. Vi noterer alt, der bliver udtalt i lydfilen, herunder fyldord, tænkepauser og lignende. Dette gælder også ”øh”, ”æh” og ”hmm”. Det gør vi, da det efter vores erfaring giver det mest nøjagtige resultat, så læseren derved får det mest korrekte billede af det, der er blevet sagt under lydoptagelsen. Vi ved, at selv de små ting kan have betydning for din analyse af samtalen.

Alle vores transskriberingsopgaver bliver løftet af vores dygtige transskribenter, der har øre for at få selv de mindste detaljer med. Derudover får du altid:

Hvordan transskribering foregår er meget individuelt fra transskribent til transskribent. Nogle tager et ord af gangen, andre et par stykker, mens atter andre lytter til hele sætninger, før de skriver det ned. Er der noget, der er utydeligt, lytter vi til det ad flere omgange, og kan vi ikke høre, hvad der bliver sagt, markerer vi det tydeligt i teksten.

Få et uforpligtende tilbud

Eksempler på transskriberingsopgaver

Der kan være mange situationer, hvor det er vigtigt med professionelt udarbejdede transskriberinger af lydfiler. Har du f.eks. behov for senere hen at skulle kunne dokumentere det, der er blevet sagt i en situation, skal du bruge nøjagtige citater fra et interview, eller er du bange for at gå glip af vigtige informationer? Så kan transskribering være den helt rigtige løsning.

Hos Skribenterne har vi erfaring med at løse alle typer af transskriberingsopgaver, så uanset hvad du skal have lavet, kan vi sørge for et gennemarbejdet resultat. Vores transskribenter kan blandt andet hjælpe med transskribering af:

Transskribering af interviews

Ved transskribering af interviews er det vigtigt at sørge for, at der er tydelig indikation af, hvem der taler. Dette sørger vi naturligvis for.

Der kan være stor forskel på, hvad transskriberingerne skal anvendes til. Derfor er det vigtigt, at vi fra start får afklaret, hvilken detaljeringsgrad, I har behov for. Er det f.eks. nødvendigt at alle pauser og fyldord bliver transskriberet, vil transskriptionen – og transskriberingstiden – se markant anderledes ud end ved en almindelig transskribering, hvor disse sorteres fra.

Skribenterne tilbyder transskribering af:

Har du specielle ønsker til din transskriberingsopgave?

Hos Skribenterne udfører vi som udgangspunkt alle vores transskriberingsopgaver på samme måde. Skulle du have specielle ønsker til den endelige udskrift, kan vi naturligvis også hjælpe med dette.

Det kunne eksempelvis være:

Når vi transskriberer, anvender vi ikke navne for at indikere, hvem der taler. Ønsker du det, kan dette også lade sig gøre. Vi er altid fleksible, hvad angår form og format, så du kan være sikker på at få en udskrift, der matcher dine behov. Ring eller skriv til os, og lad os sammen lægge en plan for, hvordan din transskriberingsopgave skal løses.

Skal du have transskriberet en lydfil på engelsk eller norsk?

Som udgangspunkt foregår mange af vores transskriberingsopgaver på dansk, da mange af vores virksomheder har interviews m.m. på dansk. Men vi kan også hjælpe dig, hvis du skal have transskriberet på engelsk eller norsk. Det kan f.eks. være at dit studie på engelsk. Eller at du har et videoklip på et andet sprog end dansk, som du gerne vil du have transskriberet? Så kan det også lade sig gøre hos Skribenterne. I øjeblikket kan vi tilbyde transskribering på engelsk og norsk – og har du behov for oversættelse af din lydfil fra eksempelvis engelsk til dansk, så kan vi også hjælpe med dette.

Har du en lydfil på et andet sprog end dansk, engelsk eller norsk, er du stadig mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Så kan vi se, om vi kan finde en transskribent, der kan løfte din opgave.

Vi kan håndtere transskribering for alle fagområder

Vi er vant til at håndtere mange former for opgaver for store- og små organisationer, såvel som for studerende. Grundet vores store erfaring har vi været omkring rigtig mange forskellige fagområder, og vores transskribenter er dygtige til hurtig at sætte sig ind i enhver opgave. De opfanger alt lige fra faglig terminologi til nødvendig viden, hvorfor du er sikker på at få et resultat i høj kvalitet.

Vi har blandt andet transskriberet inden for følgende fagområder:

Er dit fagområde ikke på listen? Bare rolig – vi har løftet opgaver for en lang række af andre virksomheder og områder, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Har du en kort deadline?

Har du en skarp deadline, du skal nå? Men kniber det med at nå at blive færdig med transskriberingsarbejdet?

Så kan Skribenterne hjælpe dig i mål med din opgave! Vi er vant til at håndtere både lange og korte deadlines, og vi gør altid alt, hvad vi kan, for at imødekomme dine ønsker for levering af dine filer.

Du skal bare være opmærksom på, at afhængig af hvor hurtig du skal have filen leveret, så kan der komme et ekstra pristillæg på din opgave.

Er din transskribering en hasteopgave, du skal have løst inden for ganske kort tid? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi kan hurtig danne os et overblik over vores andre opgaver og tjekke, om vi kan nå af få løftet din opgave inden din deadline.

Datasikkerhed og fortrolighed i forbindelse med transskribering

Når det kommer til transskribering af lydfiler og videoklip, så ved vi, hvor vigtigt det er, at der er fokus på datasikkerhed og fortrolighed. Der kan være tale om personfølsomme interviews, hemmelige projekter og fortrolige opgaver, og det tager vi naturligvis altid hensyn til.

Vælger du Skribenterne, vælger du et professionelt bureau, der har stor ekspertise i at håndtere alle typer af filer. Vi gemmer alt på servere, der kun kan tilgås ved hjælp af personlige koder, og ønsker du en fortrolighedserklæring inden påbegyndelse af arbejdet, sørger vi naturligvis også for dette.

Vi beholder dine filer på vores låste server i 30 dage, hvorefter vi sletter dem fra systemet. Ønsker du, at de bliver slettet før, kan vi sagtens aftale dette i forbindelse med din opgave.

Kontakt os her, hvis du har yderligere spørgsmål til datasikkerhed og fortrolighed:

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og få et tilbud på din transskriberingsopgave

Hvad end du skal have hjælp til en mindre opgave, transskribering af mange filer eller et fast samarbejde, så kan du lade os hjælpe dig med dine lydfiler. Vi sørger for det hårde arbejde, så du i stedet kan fokusere på det, der giver værdi for dig og dit arbejde. 

Vi tilbyder til enhver tid transskribering til konkurrencedygtige priser, så du med god samvittighed kan lade os stå for det hårde arbejde.

Kontakt os via mail eller telefonnummer, hvis du har spørgsmål vedrørende særopgaver, eller udfyld kontaktformularen for et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud
Tak for din henvendelse!

Din henvendelse er sendt afsted. Vi tjekker løbende vores henvendelser, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan forvente svar senest hverdagen efter du har sendt.