Transskribering? Bare rolig, vi hjælper dig!

Transskribering er både en kedelig og tidskrævende affære, der kan tage pusten og modet fra de fleste. Dertil kommer, at det møjsommelige arbejde altid tager længere tid, end man lige regner med – tid, som man ofte ikke har til rådighed, når man arbejder på sit speciale, et forskningsprojekt eller en helt tredje omfattende arbejdsopgave.

 

Ikke desto mindre er transskribering ofte en nødvendighed i forbindelse med mange studieopgaver, ligesom det også bruges i erhvervslivet som dokumentation for drøftelser på et møde, eller i det offentlige som en del af evaluerings- og analyseprojekter.

 

Heldigvis kan vi komme dig til undsætning, hvis du ikke kan overskue transskriberingsarbejdet og har bedre ting at give dig til. Lad os tage det tunge arbejde med at transskribere dit interview, din fokusgruppe eller dit møde, og brug i stedet din tid på at forfine indholdet i dit projekt.

Proces

Bestilling
Du afgiver din transskriberingsbestilling via mail, telefon eller bestillingsblanketten på vores hjemmeside. Det er på dette tidspunkt, at du kan oplyse os om særlige ønsker om f.eks. leveringstidspunkt eller tidsstempler.
Godkendelse
Skribenterne sender dig en godkendelse, hvor vi bekræfter både pris og leveringstidspunkt på din transskribering.
Lytning og transskribering
Vi lytter hele din lyd- eller videofil igennem, så vi har styr på konteksten. Derefter transskriberer vi ord for ord hele din fil.
Levering
Når vi har transskriberet hele din lyd- eller videofil og læst korrektur på transskriberingen, får du den tilsendt på mail. I dokumentet fremgår det naturligvis hvem, der siger hvad, ligesom der også er linjenumre.

Få bedre tid til opgaven: Lad os klare transskriberingen

En lydoptagelse med et simpelt interview på 15 minutter, kan nemt tage flere timer at transskribere, hvis man skal have alle nuancer, øøh’er og aah’er med. Det betyder også, at interviews i forbindelse med specialer, bacheloropgaver eller andre større studieopgaver kan tage flere dage at nå igennem, fordi de ofte er meget længere og måske endda har flere deltagere.

 

Men selvom transskribering er både kedeligt og tidskrævende, så er det faktisk et godt og nødvendigt redskab i mange studieopgaver – især i de længere og afsluttende af slagsen. En komplet og detaljeret udskrift af dit interview eller din fokusgruppe, giver dig nemlig mulighed for at lave en dybdegående analyse af indholdet.

 

Med andre ord kan du altså ikke komme udenom transskriberinger i dit studieliv. Men du kan godt slippe for selv at lave dem – hvis du altså hiver fat i os. Vi tilbyder nemlig at overtage transskriberingen helt uden brok og til en meget fordelagtig pris for dig – uanset, hvor lang tid dit interview eller din fokusgruppe varer. På den måde slår du to fluer med et smæk. Du slipper selv for det kedelige og langvarige arbejde med at transskribere, samtidig med at du frigiver noget tid, som du kan bruge på at gøre selve indholdet af din opgave bedre.

 

Du kan selvfølgelig også bare bruge din nyfundne ekstra tid på at holde fri og nyde livet – det bestemmer du helt selv.

Vi transskriberer også for myndigheder og virksomheder

Du behøver naturligvis ikke at være studerende for at få hjælp til transskriberingen. Vi transskriberer også materiale for myndigheder og virksomheder i forbindelse med alt lige fra forretnings- og kundemøder til forsknings- og evalueringsprojekter.

 

Når du som virksomhed eller myndighed skal have transskriberet lyd- eller videomateriale, er vi klar over, at det kan indeholde fortrolige oplysninger, som ikke skal ud i offentligheden. Derfor behandler vi naturligvis altid materialet professionelt og med fuld diskretion, ligesom vi også sørger for at opbevare dine filer et sikkert sted i vores systemer.

Transskriberingshjælp til gode priser

Én ting er, at transskribering er en rigtig stor tidssluger. En anden ting er, at arbejdet med at transskribere et interview eller en fokusgruppe er umådeligt kedeligt. Mange betegner det endda som slavearbejde, fordi det virkelig kan suge livsglæden ud af selv den mest optimistiske person og populært sagt bare tager hundrede år.

 

Heldigvis kan du relativt nemt slippe udenom transskriberingsarbejdet ved at hive fat i os. Vi transskriberer alt lige fra interviews og fokusgrupper til forretningsmøder og jobsamtaler – både de korte og nemme af slagsen og de lange og avancerede. Alt sammen til en pris, som er til at betale.

 

Vi er meget grundige i vores arbejde med transskribering af lyd- og videofiler. Det betyder, at det færdige dokument, som du får retur, er nemt og overskueligt. I dokumentet angiver vi naturligvis, hvem der taler, ligesom vi også indsætter linjenumre, så du nemt kan henvise til et specifikt sted i transskriptionen i din opgave eller rapport. Vi læser naturligvis også korrektur på det færdige dokument – helt uden ekstra betaling.

 

I vores prissætning skelner vi som udgangspunkt mellem interviews, som kun indeholder stemmer fra dig og din interviewperson, samt møder eller fokusgrupper, hvor flere personer er involveret. Hvis du har særlige krav i form af for eksempel tidsstempler, 100 procent ordret transskription eller en hastedeadline, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig mod ekstra betaling.

 

Lad os klare de kedelige ærter, så du kan få tid til de sjove opgaver og slippe for at bruge timevis på at sidde foran skærmen. Det kommer du ikke til at fortryde.

Har du brug for transskribering?

Få den ultimative tjekliste til SEO-tekster gratis

Tjek de vigtigste ting af, når du skal skrive en god SEO-tekst på din hjemmeside. Guiden her er overskuelig og kan hjælpe dig i en ellers travl hverdag.

Hvis du klikker på "Ja tak, stik mig SEO-guiden" accepterer du Skribenternes privatlivspolitik som kan læses her: skribenterne.dk/privatlivspolitik/

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, som indeholder mange tips, tricks og do's and don'ts inden for tekstforfatning og content marketing. Men intet spam, det lover vi!

Send en forespørgsel omkring tekstforfatning idag og få et gratis tilbud

Bestil tekstforfatning

Generelle oplysninger

Arbejdsopgaver