We’re back!

20. september 2019Af Anna Elisabeth Bøgh

We’re back!

Det er vist ved at være længe siden sidst. Det må vi jo indrømme her hos Skribenterne. Og hvad har vi så haft gang i siden sidste blogindlæg? Jo, vi har set sidste sæson af Game of Thrones (og haft nedtur over, at der ikke kommer flere sæsoner), holdt en velfortjent sommerferie, skrevet en masse gode tekster og vigtigst af alt: fundet på en masse gode idéer til bloggen.
Vi har lagt hovederne i blød og svømmet i sammenkrøllede post-its med forlagte idéer, men nu er vi endelig klar igen.
Og hvad kan du så se frem til? Vi har fundet det bedste af det bedste frem, og vi kommer til at give dig en lang række af tips og tricks, nyttige informationer og andre spændende ting inden for alt lige fra tekstforfatning til transskribering.
Stay tuned! Vi vender stærkt tilbage.

were-back
Skrevet af
Anna Elisabeth Bøgh
Tekstforfatter
Jeg ser mig selv som verdens heldigste person. Hver dag kan jeg nemlig få lov til at gøre det, jeg holder allermest af – nemlig at skrive. Jeg producerer tekster om alt mellem himmel og jord med stor entusiasme og målrettethed, så uanset om du har brug for en tale, en SEO-tekst eller noget helt tredje, kan jeg løfte opgaven.

Gratis SEO-tjekliste, hvem siger nej tak til det?

Du tilmelder dig samtidig det bedst skrevet nyhedsbrev, som indeholder de bedste tips, tricks og do's and don'ts inden for vores felt – nemlig tekstforfatning og content marketing. Men intet spam, det lover vi.

Send en forespørgsel omkring din opgave i dag og få et gratis tilbud.

Bestil tekstforfatning

Generelle oplysninger

Arbejdsopgaver