20. september 2019 | Af Anna Elisabeth Bøgh

We’re back!

Det er vist ved at være længe siden sidst. Det må vi jo indrømme her hos Skribenterne. Og hvad har vi så haft gang i siden sidste blogindlæg? Jo, vi har set sidste sæson af Game of Thrones (og haft nedtur over, at der ikke kommer flere sæsoner), holdt en velfortjent sommerferie, skrevet en masse gode tekster og vigtigst af alt: fundet på en masse gode idéer til bloggen.

Vi har lagt hovederne i blød og svømmet i sammenkrøllede post-its med forlagte idéer, men nu er vi endelig klar igen.
Og hvad kan du så se frem til? Vi har fundet det bedste af det bedste frem, og vi kommer til at give dig en lang række af tips og tricks, nyttige informationer og andre spændende ting inden for alt lige fra tekstforfatning til transskribering.
Stay tuned! Vi vender stærkt tilbage.

Skrevet af

Anna Elisabeth Bøgh

Tekstforfatter
Jeg ser mig selv som verdens heldigste person. Hver dag kan jeg nemlig få lov til at gøre det, jeg holder allermest af – nemlig at skrive. Jeg producerer tekster om alt mellem himmel og jord med stor entusiasme og målrettethed, så uanset om du har brug for en tale, en SEO-tekst eller noget helt tredje, kan jeg løfte opgaven.
Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud
Tak for din henvendelse!

Din henvendelse er sendt afsted. Vi tjekker løbende vores henvendelser, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan forvente svar senest hverdagen efter du har sendt.