Korrektur af hjemmesidetekster

Stave- og grammatikfejl på hjemmesider er et ’no go’. Fejl i teksterne på hjemmesider og webshops har en afgørende betydning for den oplevelse, kunderne har. Det påvirker tilliden til hjemmesiden, hvis der er fejl i det skriftlige. Når der forekommer stave- eller grammatikfejl, går kunderne ud fra, at der er noget galt med hjemmesiden – måske endda at den er falsk. Det må for alt i verden ikke ske, for har du først mistet dine kunders tiltro, er den svær at få tilbage – og det er da en skam, at det er en fejl i teksten, der skal gøre det. Hos Skribenterne vil vi rigtig gerne hjælpe dig med korrekturlæsningen. Og vi er sikre på, at dine tekster bliver glade for vores gode behandling – uanset hvad niveauet på din hjemmeside eller webshop er.

Har du husket korrekturlæsning på din hjemmeside?

Kan du svare ja til ovenstående spørgsmål? Eller må du krybe til bekendelse og erkende, at tiden måske ikke lige har været til det? Så kan det faktisk have rigtig stor betydning for modtagelsen af din tekst. Og det er lige meget, om det er produktbeskrivelser til din webshop, tekster til din hjemmeside eller en tekst i en fysisk folder.

Har du ikke lavet korrekturlæsning på dit content og rettet igennem for eventuelle fejl, vil dine kunder og læsere hurtigt opdage det. En tekst, der er fuld af forkert grammatik og stavefejl, kan være svær at læse. Og der skal faktisk ikke meget til, før den kritiske læser opgiver at læse teksten. Det er en stor udfordring for dig, der brænder for at få et budskab frem på din hjemmeside. Har du ikke en fysisk forretning, er dine tekster den eneste måde, hvorigennem du kan overbevise dine kunder om, at de skal handle hos dig. Så har du ikke ordentlige tekster på din hjemmeside, kan det have en stor betydning for bundlinjen. Nye kunder bliver svære at tiltrække gennem organisk trafik, hvis indholdet ikke er i orden, og det skaber færre salg. Formår du ikke at skabe tillid gennem dit content, er der nemlig en stor risiko for, at dine potentielle kunder vælger en konkurrent frem for dig – og desuden også for at de slet ikke finder din hjemmeside, når de søger på Google.

Så har du svaret nej på spørgsmålet, bør du måske overveje en ekstra gang at prioritere din korrekturlæsning. En korrekt, fejlfri tekst skaber nemlig tillid og respekt hos dine kunder. Kan de se, at du har styr på dine tekster, vil de også tænke, at du har styr på dine produkter, din kundeservice og i sidste ende deres ordrer – for dårlige tekster på en hjemmeside bliver ofte også sat i samme bås som mistillid og skepsis.

Teksterne på din hjemmeside skal være fejlfrie

Det er helt essentielt, at teksterne på din hjemmeside eller webshop er læst ordentlig igennem og ikke har fejl. Er der stave- eller grammatikfejl i teksten, giver det et rodet indtryk, og det kan koste kunder i sidste ende. Det handler ikke kun om teksterne på din hjemmeside, men alle de tekster du anvender i din markedsføring. Det er altså også annoncer, brochurer og meget andet.

Derudover har stave- og grammatikfejl også betydning for din hjemmeside eller webshops placering på Google. Det er derfor vigtigt at få gennemlæst teksterne på din hjemmeside, hvis du ikke vil risikere at ryge ned i søgningerne på søgemaskinerne. Hos Skribenterne arbejder vi både med korrekturlæsning og SEO, og vi har altså et helt særligt blik på at få kombineret de to ting, når vi laver og læser tekster.