Tekster til hjemmesider

Har du en hjemmeside, en webshop eller en blog er gode tekster altafgørende for dig. Tekster til hjemmesider er nemlig en uundværlig mulighed for at:

  • fortælle om din forretning
  • overtale kunderne til at købe dit produkt
  • forbedre din placering i Googles søgeresultater

Du har ikke de samme muligheder for at fortælle kunden hvad, hvordan og hvorfor online som i fysiske butikker. Teksterne fungerer som din virtuelle salgsassistent, der hjælper dine besøgende med at forstå, hvad det er, du kan tilbyde. Men det at skrive hjemmesidetekster er ikke så nemt. For at være god til at forfatte hjemmesidetekster skal man være dygtig til ord og sætningsstruktur, man skal være kreativ og grundig, og man skal vide noget om målgrupper og søgemaskineoptimering. Det gør tekstforfatterne hos Skribenterne, og med deres erfaring er de mestre i at skrive tekster til hjemmesider, der både tilgodeser dine kunder og Googles algoritmer. De er altid parate til at hjælpe dig med tekstforfatning, der passer til netop din hjemmeside og dit budskab.

Veludførte hjemmesidetekster øger salget

Der findes mange forskellige former for hjemmesidetekster, som alle har hver deres formål. Men ethvert website bør som minimum både have en virksomhedsprofil, en forsidetekst og en redegørelse for de produkter eller ydelser virksomheden sælger for at hjælpe kunderne med at forstå virksomheden. Tekstforfatning er dit talerør på nettet, så det er vigtigt, at du formår at få din salgstale ned på papir. Det kan desværre ikke gøres helt så firkantet, da potentielle kunder kræver en bestemt form for online tekstforfatning. Denne type tekstforfatning er vi heldigvis eksperter i.

Hvordan dine hjemmesidetekster er bygget op, hvor lange de er, hvilke ord, der bliver brugt og hvordan man placerer kommaerne, har stor betydning. Dine kunder spotter hurtigt, hvis der er stavefejl, grammatiske fejl eller uforståelige sætninger i dine hjemmesidetekster – og det giver et dårligt indtryk. En god hjemmesidetekst har derimod den omvendte effekt: den øger din troværdighed og får kunderne til at stole på dig og din virksomhed.

Når kunderne har fået en god oplevelse af at være på din hjemmeside eller webshop er sandsynligheden for, at de rent faktisk vælger at købe dine produkter eller ydelser større, hvorfor gode hjemmesidetekster altså er med til at give penge i kassen. Det gælder både for virksomheder og webshops med fysiske butikker. Når du ikke selv kan kommunikere med kunder, kan dine web-tekster gøre det for dig – og som tekstforfattere, ved vi hvordan.

Gode hjemmesidetekster sender dig til tops på Google

Google er guld værd for dig, der ejer en hjemmeside eller en webshop – i hvert fald, hvis du forstår at udnytte søgemaskinens algoritmer og tilpasser dig de foranderlige krav, som Google stiller op for godt hjemmesideindhold. Det gælder om at være på forkant hele tiden, og det sørger vi for at være, så du slipper for det.

Hvis din hjemmeside indeholder tekster, der er baseret på Googles algoritmer, belønner Google dig ved at placere dig i toppen af søgeresultaterne, når folk søger efter ord som på en ene eller anden måde passer til din virksomhed og dine produkter. Tekster til web har altid Googles algoritmer for øje, men med en professionel tekstforfatter mister du ikke dig selv i dine tekster.

Det gør en stor forskel for trafikken på din hjemmeside, hvis du ligger øverst på side 1 i stedet for nederst på side 2. Den øgede trafik er med til at skabe grundlag for flere kunder, som igen betyder flere gennemførte handler. Derfor kan man godt sige, at bedre tekster betaler sig selv hjem igen.

Måden man tilpasser sine tekster til Googles algoritmer på, er ikke så enkelt da algoritmer er både avancerede og foranderlige. Men spørger man de førende Google-eksperter, er det altid vigtigt at forfatte hjemmesidetekster i en vis længde og at bygge teksterne op om et eller flere relevante søgeord som findes ved hjælp af en grundig søgeordsanalyse.

Søgemaskineoptimerede tekster er altså nødvendige for dig, der har ambitioner om at komme til tops på Google og øge trafikken til din hjemmeside.