Om Skribenterne

Skribenterne består af et dedikeret team af specialister inden for tekstens og transskriberingens univers, der alle sætter en ære i at levere høj kvalitet. 

Lær Skribenterne bedre at kende

Skribenterne er et odenseansk tekst- og transskriberingsbureau med kompetente medarbejdere, der mestrer alle former for tekstforfatning og -redigering. Selvom vi har store ambitioner, er vi et bureau helt nede på jorden, der hjælper dig med at stryge til tops med gode og engagerende tekster, der får de besøgende til at foretage en handling eller sikrer, at du får de helt rigtige informationer med i dine opgaver, afhandlinger m.m. i forbindelse med interviews. 

Hos Skribenterne har vi en dybdegående viden om onlineverdenen og de digitale platforme, og vi har årelang erfaring med at skabe skræddersyede tekster til nettet. Vi har øje for, hvordan din hjemmeside eller webshop opnår en topplacering i Google-søgninger, samtidig med at indholdet naturligvis skal skabe værdi for dine kunder. Vi udfører skribentopgaver i alle former og størrelser – lige fra lange webtekster og skarpe produkttekster til grundig korrekturlæsning og transskribering af lyd- og videofiler. Alle vores tekster skrives med udgangspunkt i dine ønsker, så du altid er sikret et produkt af højeste kvalitet, som både passer til din virksomhed, dine visioner og dine produkter. 

Tilpassede løsninger til din virksomhed

Vi tror på, at professionel tekstforfatning kan være med til at gøre din forretning til en succes. Vores evne til at formulere korrekte, interessante sætninger får ikke blot dit budskab til at fremstå knivskarpt, men også troværdigt og professionelt. Selvom vores team kommer med forskellige baggrunde og interesser, så er det fælles for alle, at vi arbejder målrettet og professionelt med at forfatte fængende, velskrevne og skræddersyede tekster til netop din virksomhed. Vi er fremragende til sætningsopbygning, originale i vores ordvalg og kreative, når vi kan komme til det – men vi er selvfølgelig også parate til at skrue op for seriøsiteten. 

Det er ligeledes vigtigt for os, at vores transskriberingsarbejde sidder lige i skabet – hver gang. Derfor gør vi meget ud af at tilpasse den enkelte transskribering til vores kunders behov, så du får lige præcis det med i den færdige transskribering, som du har brug for.