Transskriptionsopgaver

Der er mange situationer, hvor det er vigtigt med professionelt udarbejdede transskribering af lydfiler. Skal du f.eks. kunne dokumentere det, der er blevet sagt i en givende situation, skal du bruge nøjagtige citater fra et interview, eller hvis du er nervøs for at gå glip af vigtige informationer, så kan transskribering være den rigtige løsning.

Hos Skribenterne har vi erfaring med at løse alle typer af transskriberingsopgaver, herunder transskribering af møder og interviews. Det gør, at uanset hvad du skal have transskriberet, kan vi sørge for en gennemarbejdet transskription. Vi kan blandt andet hjælpe med transskribering af:

Har du særlige ønsker til din transskribering?

Hvis du har nogle specielle ønsker i forhold til din transskribering, så er dette ikke noget problem. Vi udfører som udgangspunkt transskriberingerne på samme vis som beskrevet længere oppe, men har du særlige ønsker til det endelige udskrift, så sørger vi naturligvis for det. Det kan f.eks. være:

  • Udeladelse af fyldord, gentagelser og tænkepauser
  • Ønske om flere eller færre tidsstempler
  • Linjenummereringer
  • Løbende levering af filer

Når vi transskriberer, anvender vi som udgangspunkt ikke navne for at indikere, hvem der taler. Skulle du ønske dette, så gør vi det gerne. Vi er altid fleksible i vores transskriberingsarbejde, hvad angår både form og format, så du kan være sikker på at få en transskription, der matcher dine behov.

Sundhedssektoren

Offentlige instanser

Robotindustrien

Ph.D. opgaver

Eventbranchen

Ministerier

Konsulenter og coaches

Vi kan håndtere transskribering for alle fagområder

Vi er vant til at håndtere mange former for opgaver for studerende såvel som for små og store organisationer og virksomheder. Grundet vores store erfaring har vi været omkring mange forskellige fagområder, og vores transskribenter er derfor dygtige til hurtigt at sætte sig ind i enhver opgave. Har du særlige fagterminologi, fagtermer eller andet, der skal tages højde for, gør vi også det, så du er sikret en transskribering af høj kvalitet.

Vi har blandt andet løftet transskribering for følgende fagområderne vist til venstre.

Er dit fagområde ikke på listen – så bare rolig. Vi har løftet opgaver for en lang række andre virksomheder og områder, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med din opgave.

Skal du bruge hjælp til transskribering af en lydfil, der ikke er på dansk?

Hvis dine danske lydfiler f.eks. skal oversættes til engelsk, eller hvis dit studie foregår på engelsk, er vi også behjælpelige med transskribering af det. Vi tilbyder både transskribering af dit engelske materiale, ligesom vi kan hjælpe med oversættelse fra dansk til engelsk eller engelsk til dansk.