Stryg til tops på Google med SEO-tekster

SEO-tekster er uundværlige for dig, der har en webshop, en hjemmeside eller en blog – i hvert fald, hvis du gerne vil have, at folk skal finde frem til den. Søgemaskineoptimerede tekster gør det nemlig meget nemmere for dine kunder at finde frem til din hjemmeside. Google er nemlig snu, og den vil kun tilbyde det bedste til sine egne besøgende. En af de ting, som Google lægger vægt på, er godt indhold. Godt indhold kommer ikke af sig selv – men vi kan levere det gode tekst indhold. Tekstforfatning dækker dine kunders vidensbehov, hvor at SEO-tekster også tager hånd om Googles behov.

 

Med relativt få ressourcer og et samarbejde med vores dygtige tekstforfattere kan du stryge til tops i Googles søgeresultater og øge trafikken på din hjemmeside. Hvad venter du på? Giv os et kald. Så finder vi ud af en løsning på din tekstforfatning i dag, det kan betale sig.

Proces

Bestilling og godkendelse
Du kan bestille dine SEO-tekster gennem vores online bestillingsblanket, via mail eller via telefon. Du får en godkendelse retur på e-mail, når vi har modtaget din ordre.
Analyse
Skribenterne analyserer din hjemmeside, så vi kan forfatte SEO-teksterne med udgangspunkt i de rigtige søgeord.
Skriveri
Vores tekstforfattere skriver dine SEO-tekster, så de både passer til din hjemmeside, de rigtige søgeord og dine kunder.
Levering
Du får SEO-teksterne retur på mail, når de er skrevet færdige, og der er læst korrektur på dem.

Hvad er SEO-tekster?

Lad os lige forklare, hvad SEO-tekster egentlig er. For selvom fænomenet er bredt kendt i onlineverdenen og bliver brugt af alle webbureauer, så er det ikke et begreb, mange almindelige danskere kender til.

 

SEO-tekster – eller Google-venlige tekster – er kort sagt hjemmesidetekster, der er tilpasset søgemaskinernes algoritmer. Grundlæggende er der én god grund til at optimere sine webtekster, så de passer til Googles algoritmer: Jo mere søgemaskineoptimeret en tekst er, jo flere søgeresultater vil den dukke op i. Det betyder ligeledes, at du får flere besøgende til din side, hvilket øger dine chancer for, at de besøgende køber.

 

Og hvordan tilpasser man så sin tekst, så Googles algoritmer er tilfredse? Se det er straks mere avanceret – algoritmerne ændrer sig nemlig hele tiden. Når det så er sagt, er der flere parametre, som man altid kan regne med, at Google kigger efter. Blandt andet skal gode SEO-tekster have en vis længde og være bygget op omkring et eller flere relevante søgeord. Søgeordene kortlægges og udvælges ved hjælp af en grundig søgeordsanalyse, som absolut ikke kan undværes i arbejdet med søgemaskineoptimering.

 

Googles algoritmer er efterhånden også blevet så komplekse, at de kan se forskel på kvaliteten og informations tætheden i teksterne, hvilket betyder, at en lang roman på flere tusind ord ikke længere er tilstrækkelig – indholdet er også vigtigt. Relevante, tiltalende og gennemarbejdede tekster er også vigtige for dine kunder og besøgende på din hjemmeside. For hvis teksterne skriger langt væk af at være udarbejdet til ære for Google og er fyldt med irrelevante oplysninger og alt for lange passager, kan det skræmme dine kunder væk. SEO-tekster skal i dag kunne give ligeså meget relevant information, som almindelig online tekstforfatning.

 

Vi kan godt forstå, hvis det er svært at overskue det der med SEO-tekster. Og vi vil meget gerne hjælpe dig med at skrive teksterne til din hjemmeside. Vores hold af SEO-eksperter har altid fingeren på pulsen, når det kommer til Googles algoritmer, og de er samtidig gode til at forfatte både relevant og spændende indhold til netop din kundegruppe.

Bliv venner med Google og få kunder i biksen

Hvis du har en webshop, en hjemmeside eller en blog gør du klogt i at søgemaskineoptimere teksterne på den. SEO-tekster gør dig nemlig rigtig gode venner med Google, og det kan klart betale sig! Et venskab med Google betyder, at din hjemmeside bliver placeret højere oppe i potentielle køberes søgninger, og dermed lokker du flere kunder ind i biksen.

 

Flere kunder i biksen er næsten altid ensbetydende med flere penge i kassen. Og det er uanset, om du ejer en webshop, hvor kunderne kan købe varer, om du arbejder i en tømrervirksomhed og bruger en hjemmeside til at promovere virksomhedens ydelser, eller om du har en hjemmeside, der reklamerer for en fysisk møbelbutik. Alle brancher har mulige konkurrenter, og du skal gerne være bedre og mere synlige end dine konkurrenter. En af de måder, du kan gøre det på, er ved hjælp af relevant SEO-tekstforfatning.

 

Et venskab med Google ved hjælp af gode og relevante SEO-tekster skaffer din hjemmeside flere besøgende og kan ses på bundlinjen – uanset hvilken forretning, du har. Vi kan ikke sige det nok, det betyder noget for dig, dine besøgende og mulige kunder, at de ved hvem du er. SEO-tekstforfatning betaler sig selv hjem igen – så hvad venter du på?

Nemt og billigt: Vi skriver dine SEO-tekster

Skal du bruge gennemarbejdede SEO-tekster uden fyldord og vrøvl, som generer dine kunder? Så kan vi klare opgaven for dig. Vores dygtige tekstforfattere har årelang erfaring med at forfatte søgemaskineoptimerede hjemmesidetekster af enhver art, og de er også parate til at hjælpe dig og din virksomhed. Samtidig står vores hold af Google-specialister klar til at lave en søgeordsanalyse, som finder ud af hvilke søgeord, der er relevante for netop din forretning.

 

Vi kan både forfatte nye SEO-tekster og optimere allerede eksisterende tekster. Ingen opgave er for stor eller lille for os – vi sætter en ære i at skabe målbare resultater med SEO-tekster for alle virksomheder, webshops og hjemmesider. Hos Skribenterne udarbejder vi SEO-tekster med udgangspunkt i netop dine behov og målrettet lige præcis dine kunder. Bare fordi noget skal følge reglerne, sørger vi for ikke at miste dit budskab. Professionelle tekstforfattere kombinere dit budskab med Googles SEO retninglinjer, hvilket giver en synergieffekt du ikke kan være foruden.

 

Vores priser er nogle af de bedste på markedet. Og med hjælp fra os, er du altid garanteret målrettede SEO-tekster i rigtig høj kvalitet, som både skaber værdi for dine kunder og giver resultater på Google. Hos Skribenterne får du altid en nem, prisbillig og gennemarbejdet løsning. Du har ligeledes mulighed for at benytte os freelance, hvilket er fantastisk, hvis du har store mængde af tekst. Du slipper for selv at ansætte en medarbejder, det tager vi os af, men du får løftet din opgave som om, at personen sad hos dig på kontoret.

 

Lad os sætte prikken over i’et og hjælpe dig med at stryge til tops på Google og få kunder i biksen. Det kan kun betale sig.

Har du brug for SEO-tekster?

Gratis SEO-tjekliste, hvem siger nej tak til det?

Det kan være meget svært at huske det hele, og det ved vi godt. Men med vores tjekliste, kan du blive en haj til de kryptiske SEO-tekster. Den er overskuelig og god til dig med en travl hverdag.

Hvis du klikker på "Ja tak, stik mig SEO-guiden" accepterer du Skribenternes privatlivspolitik som kan læses her: skribenterne.dk/privatlivspolitik/

Du tilmelder dig samtidig det bedst skrevet nyhedsbrev, som indeholder de bedste tips, tricks og do's and don'ts inden for vores felt – nemlig tekstforfatning og content marketing. Men intet spam, det lover vi.

Send en forespørgsel omkring din opgave i dag og få et gratis tilbud.

Bestil tekstforfatning

Generelle oplysninger

Arbejdsopgaver