SEO-tekster

Måske har du allerede et indblik i, hvad SEO er? Eller har du kun perifert hørt om det på et eller andet tidspunkt? Uanset tilfældet, så er SEO-tekster uundværlige for dig, der har en hjemmeside, en webshop eller en blog – i hvert fald hvis du drømmer om at blive fundet på Google.

 

Når dine potentielle kunder foretager behovssøgninger på Google, dukker der både betalte annoncer og organiske søgeresultater op. Søgemaskineoptimerede hjemmesider rangerer højere på Google, så jo mere optimeret din side er, desto større sandsynlighed er der for, at dine potentielle kunder finder din hjemmeside under de organiske resultater.

 

Google er ikke kun en meget intelligent søgemaskine – den er også kræsen. Google vil kun vise det bedste af det bedste på første side. En af de ting Google især lægger vægt på, er godt indhold. Godt indhold kommer bare ikke af sig selv. Det tager tid at forfatte, og så er det vigtigt, at indholdet matcher din målgruppe.

 

Man skelner mellem almindelig tekstforfatning og SEO-tekster. Forskellen er, at SEO-tekster både er skrevet til dine potentielle kunder og Google på én og samme tid med henblik på at få din side til at rangere højere på søgemaskinen. Hos Skribenterne sidder vi et team af dygtige tekstforfattere, som er knivskarpe til at forfatte SEO-tekster til alt lige fra frisører og restauranter til store virksomheder og firmaer. Vi kan med garanti også hjælpe dig med at rykke din hjemmesides placering på Google.

Proces

1. Bestilling og godkendelse
Du kan bestille dine SEO-tekster gennem vores online bestillingsblanket, via mail eller via telefon. Du får en godkendelse retur på e-mail, når vi har modtaget din ordre.
2. Analyse
Skribenterne analyserer din hjemmeside, så vi kan forfatte SEO-teksterne med udgangspunkt i de rigtige søgeord.
3. Skriveri
Vores tekstforfattere skriver dine SEO-tekster, så de både passer til din hjemmeside, de rigtige søgeord og dine kunder.
4. Levering
Du får SEO-teksterne retur på mail, når de er skrevet færdige, og der er læst korrektur på dem.

Hvad er en SEO-tekst?

SEO er arbejdet med søgemaskineoptimering. For at få en plads på første side på Google kræver det en brugervenlig hjemmeside, interne links og selvfølgelig SEO-tekster. Men hvad er det? Selvom SEO-tekster er bredt kendt i onlineverdenen og af mange webshop- og hjemmesideejere, så er det et begreb, mange almindelige danskere ikke kender til.

 

En SEO-tekst er på mange punkter en helt almindelig tekst til en hjemmeside. Den eneste forskel er, at den er tilpasset søgemaskinens algoritmer. Og jo bedre teksterne er tilpasset disse algoritmer, desto flere søgeresultater vil din hjemmeside dukke op i. Det kan potentielt skabe en masse relevant trafik til din hjemmeside. Helt uden at du skal betale pr. klik, som du gør med eksempelvis betalte annoncer.

 

Så en SEO-tekst er en tilpasset tekst, der bliver skrevet ud fra at skulle tilfredsstille Googles algoritmer. Hvordan stiller man så disse tilfreds? Algoritmerne ændrer sig hele tiden, dog er der nogle parametre, du altid kan regne med, når du kaster dig ud i SEO-tekster. Google ser blandt andet på længden af dine tekster, og så skal de være bygget op omkring et eller flere relevante søgeord. Disse bliver kortlagt gennem en grundig søgeordsanalyse, der tager udgangspunkt i din forretning.

 

Betyder det så, at du kan skrive, hvad du vil? Så længe du bare nævner søgeordene? Nej, det gør det ikke. Googles algoritmer kan skelne mellem god og dårlig kvalitet og informationstætheden i teksterne. Det betyder, at du til enhver tid skal have styr på indholdet. Det skal være relevant, oplysende og velskrevet. Er det ikke det, opfanger Google det med garanti. Og når Google ikke er tilfreds, straffer den også dit website med dårlige placeringer.

 

At lave SEO-tekster, der tilfredsstiller Google såvel som dine kunder, kan være en omfattende opgave. Det er her, Skribenterne kommer ind i billedet. Vores dygtige tekstforfattere kender Googles algoritmer. Når vi skriver, formår vi elegant at kombinere godt content med de udvalgte søgeord.

Gør Google glad og få mærkbare resultater

Der er én ting, du skal være opmærksom på, når det kommer til SEO. SEO giver ikke øjeblikkelige resultater, som betalt annoncering gør. Betyder det, at du ikke skal prioritere det? Nej, det betyder det ikke. Det kan til enhver tid godt betale sig at blive gode venner med Google, hvis du har en hjemmeside, blog eller en webshop.

 

En søgemaskineoptimeret hjemmeside gør Google glad. Og når Google er glad, vælger søgemaskinen at placere dit website højere på Google – måske endda på side 1. Ligger dit website først på side 1, bliver din side vist overfor mange potentielle kunder, når de foretager behovssøgninger på Google. Og bliver din side vist for flere kunder, er det også næsten altid lig med, at flere klikker sig ind på din side og vælger dine produkter og ydelser frem for dine konkurrenters.

 

Du spørger måske dig selv, om du virkelig vil kunne få gavn af SEO-tekster på din hjemmeside. Svaret er altid ja. Alle hjemmesider kan have gavn af SEO-tekster. Det er lige meget, om du har en webshop, hvor dine kunder nemt kan klikke dine vare hjem, en hjemmeside, hvor du promoverer for dine ydelser eller en fysisk butik. SEO-optimerede hjemmesider giver flere besøgende, og hvem vil ikke gerne have flere kunder i forretningen? Flere kunder er næsten altid ensbetydende med mere salg, og mere salg er lig med større omsætning.

Lad Skribenterne skrive dine SEO-tekster til en rigtig god pris

Har du ikke allerede knivskarpe SEO-tekster på din hjemmeside? Så lad Skribenterne hjælpe dig. Vores dygtige tekstforfattere har mange års erfaring med at skrive søgemaskineoptimerede tekster til alle former for hjemmesider og webshops. Alle lige fra frisøren og caféen til den store møbelvirksomhed og restaurant kan vi skrive skarpe SEO-tekster til, som er garanteret fri for fyldord og vrøvl. I stedet forfatter vi tekster, der, udover at gøre Google glad, giver dine kunder en god oplevelse, når de besøger din side.

 

Hos Skribenterne sidder der mange kloge hoveder under samme tag. Blandt andet har vi et team af Google-specialister, som kan hjælpe dig og vores tekstforfattere med en grundig søgeordsanalyse. Ud fra den kan vi stille skarpt på, hvilke søgeord der er relevante for din forretning og producere teksterne ud fra disse.

 

Vi kan hjælpe dig og din forretning med at forfatte nye SEO-tekster, ligesom vi kan optimere allerede eksisterende tekster. Så har du allerede gode og velskrevne tekster på din hjemmeside, som ikke er søgemaskineoptimerede, kan vi hjælpe med det. Vi går til hver en opgave med stor professionalitet og engagement, og ikke en opgave er for lille eller stor.

 

Vores mål er din succes. Vi sætter en ære i at skabe mærkbare resultater med vores velskrevne SEO-tekster for alle webshops, virksomheder og hjemmesider. Vi forfatter SEO-tekster, der tager udgangspunkt i lige præcist din målgruppe, samtidig med at vi sørger for at den overholder alle Googles SEO-retningslinjer. Og det gør vi til en rigtig god pris.

 

Vi har nogle af de mest fordelagtige priser på tekstforfatnings-markedet. Med Skribenterne får du en professionel samarbejdspartner, der gerne strækker sig for at skabe resultater for dig. Du får altid velproducerede og gennemarbejdede SEO-tekster af rigtig høj kvalitet. Med et forholdsvist lille budget kan vi hjælpe dig på din rejse til en større omsætning i din virksomhed.

 

Vi ved godt, hvor meget arbejde det kræver at drive en webshop eller hjemmeside. Med os som din foretrukne leverandør af velskrevne tekster behøves du ikke spekulere på at få lavet godt content til din hjemmeside. Det skal vi nok sørge for. Så kan du i stedet bruge din tid på din forretning.

 

Skribenterne kan hjælpe dig med opgaver af alle størrelser. Du har ligeledes mulighed for at benytte os freelance. Har du store mængder af tekst, der skal optimeres, eller skal du have skrevet meget tekst til din hjemmeside? Lad os udføre opgaven. Så slipper du for at ansætte en medarbejder, da vi kan hjælpe dig med at løfte din forretning med velskrevne SEO-tekster – og så endda til en rigtig god pris.

Har du brug for SEO-tekster?

Gratis SEO-tjekliste, hvem siger nej tak til det?

Du tilmelder dig samtidig det bedst skrevet nyhedsbrev, som indeholder de bedste tips, tricks og do's and don'ts inden for vores felt – nemlig tekstforfatning og content marketing. Men intet spam, det lover vi.

Send en forespørgsel omkring din opgave i dag og få et gratis tilbud.

Bestil tekstforfatning

Generelle oplysninger

Arbejdsopgaver