Vi hjælper dig med tekstforfatning

Skal du bruge professionel tekstforfatning?

Uanset, om du står med en nyopstartet webshop, planer om at lave et fysisk katalog eller en splinterny hjemmeside, så har du brug for tekst – masser af tekst. Velformulerede tekster er et vigtigt element i mange projekter, og kreative, fængende og målrettede ord skaber stor værdi for læseren. Du har ikke selv mulighed for at fortælle kunden hvad, hvordan og hvorfor, de skal købe dit produkt eller din service – men det er her tekstforfatning kommer ind i billedet. Det er din forlængede arm på internettet, der hjælper dine besøgende med at forstå, hvad det er, du kan tilbyde.

Men at forfatte tekster er både et langsommeligt og svært arbejde, hvis ikke man er en erfaren og dygtig tekstforfatter. Det danske sprog er nemlig ret svært – selv for dem, der har det som modersmål – og det kræver både meget forarbejde, koncentration og kreativitet at forfatte en spændende tekst med relevant information uden fejl.

Det er her, Skribenterne kommer ind i billedet. Vores erfarne og dygtige tekstforfattere skriver velformulerede, målrettede og professionelle tekster tilpasset din virksomhed, dit produkt og dine kunder. På den måde sparer du tid, som du i stedet kan bruge på at tage dig af din forretning. Vi hjælper dig med at få det rette sprog ned på papiret, så din målgruppe rammes bedst. Vi kan klare alt fra salgs-talen til den mere personlige velkomst hilsen. Vi har dine kunder i tankerne, når vi forfatter tekster til din hjemmeside eller webshop. Det giver en bedre oplevelse for alle.

Professionel tekstforfatning øger din troværdighed

Gode tekster kan gøre meget for din forretning. De kan fortælle dine kunder om virksomhedens ambitioner, de kan overbevise folk om at købe et bestemt produkt, og de kan svare på spørgsmål, som dine kunder brænder inde med. I sidste ende er velformulerede, relevante og gode tekster med til at øge din troværdighed, uanset om du forsøger at sælge et produkt på din webshop, lokke folk til at besøge din restaurant eller måske bare gerne vil give dem gode råd.

Hvis du arbejder i en virksomhed, som sælger en hvilken som helst form for produkt eller ydelse er det særligt vigtigt for dig at bruge krudt på tekstforfatning. Overbevisende, informative og spændende produkttekster er nemlig stærkt medvirkende til, at folk vælger at købe et produkt eller en service. Tekstforfatning er altså med til at give penge i kassen. Det gælder både for webshops, fysiske produktkataloger og for virksomheder, som ikke sælger men blot reklamerer for deres ydelser på nettet, som for eksempel håndværkerfirmaer, coachingbureauer og restauranter.

At bruge ressourcer på tekstforfatning kan altså i den grad betale sig, fordi det giver resultater på bundlinjen. Men tekstforfatning kan også betale sig af en anden årsag. Det gør dig nemlig troværdig i dine kunders øjne, når indholdet på din hjemmeside, i dit katalog eller i din e-bog er velproduceret. Det er nemlig nærliggende for dem at tænke, at en virksomhed med gode, informative og spændende tekster, også må have gode og spændende produkter og en formidabel kundeservice.

Og så er der en helt tredje ting: Velformulerede og gennemarbejdede tekster uden formulerings- og stavefejl får dit budskab til at skinne meget bedre igennem. Dét, du gerne vil fortælle til din læser, bliver meget nemmere for vedkommende at forstå. Det sikre dig ligeledes, at de bliver længere tid på siden, hvilket har en effekt på din værdi i Google. Den form for tekstforfatning kalder vi også for SEO-tekstforfatning. Uanset om du vil optimere i forhold til Google eller ej, så har det en effekt, at der er godt og velskrevet indhold på din hjemmeside.

Få et uforpligtende tilbud

Et kompetent hold af tekstforfattere

Tekstforfatning er et håndværk på lige fod med for eksempel murerarbejde, osteproduktion og porcelænsmaling. At skrive gode, konkrete og spændende tekster kræver masser af øvelse. Det kræver også, at man har flair for sammensætningen af ord, kan stave og sætte kommaer, og er kreativ og grundig af sind. Her hos Skribenterne, har vi medarbejdere, der besidder lige præcis de kvaliteter.

Skribenterne består af en lang række dygtige og skarpe tekstforfattere med mange forskellige baggrunde. Nogle er uddannede journalister, andre er studerende indenfor kommunikation, imens endnu andre har en baggrund indenfor marketing og handel. Fælles for dem alle er, at de arbejder professionelt og omhyggeligt med at forfatte fængende, velformulerede og målrettede tekster til netop din virksomhed. For dem er tekstforfatning noget man ikke kan komme uden om, og det gælder både online og offline. Kommunikation er det, der bringer mennesker sammen.

Vores tekstforfattere er mestre i sætningsopbygning og er udforskende i deres ordvalg. De er kreative, hver eneste gang opgaven tillader det, men er også parate til at skrue op for seriøsiteten. De kan skrive produkttekster, e-bøger, virksomhedsprofiler og søgemaskineoptimerede tekster. Ligesom de også hjælper dig med korrekturlæsningen bagefter. De kan hjælpe dig med lige præcis den tekstforfatningsopgave, du har brug for.

Der kan være mange tilfælde, hvor det er nemmere at have, eksempelvis et referat eller et interview, på papir frem for en lydfil. Det er mere bekvemt at have noget konkret at arbejde ud fra i forbindelse med projekter, analyser og andet arbejde end lange video- og lydfiler, og netop det får du med en præcis transskription.

Er din deadline kort?

Hverdagen i en virksomhed kan være travl. Der er mange ting, der skal spille sammen for at gå op i en højere enhed, og hos Skribenterne er vi vant til at arbejde ud fra deadlines. Både de korte og de lange. Det betyder, at har du en opgave, der skal foreligge inden for ganske kort tid, så løser vi den så hurtigt som muligt. Også uden at det går ud over kvaliteten af vores arbejde.

Er din tekstopgave en der haster? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os, og høre om vi kan imødekomme din deadline.

Spar tid og besvær: lad os skrive dine tekster

Har du ikke kompetencer til at skrive engagerende, spændende og informationsrige tekster selv? Eller har du måske ikke tid eller lyst til det? Så hjælper vi dig hellere end gerne!

Her hos Skribenterne har vi stor erfaring med at forfatte tekster i høj kvalitet, som giver penge i kassen og tilgodeser både dig og dine kunder. Og du kan altid stole på, at vores priser både er fair og konkurrencedygtige. Tekstforfatning er en kunst, men ikke den dyre af slagsen.

Du kan altså trygt overlade tekstforfatningen til os, uanset om du skal bruge trykte tekster, hjemmesidetekster, SEO-tekster, eller produkttekster. Vi læser naturligvis altid korrektur på de færdige tekster, så du altid er sikker på, at alle ord er korrekt stavet, og at hvert eneste komma sidder hvor det skal – helt uden ekstrabetaling.

Vil du være sikker på, at dine tekster er i tårnhøj kvalitet og samtidig spare tid og besvær? Så er der intet andet for end at hive fat i Skribenterne. Vi er dit full-service tekstbureau i Odense.

Kontakt os

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre. Uanset hvad du skal bruge hjælp til, så er vi klar til at få det hele ned på papir. Vi er specialiseret i at fange, berige og inspirere læsere på tværs af platforme, brancher og målgrupper.

Har du brug for, at vi hjælper dig i gang, skriver det hele, omskriver eller tilføjer mere tekst, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi sidder klar. 

Få et uforpligtende tilbud
Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os nu

Du kan kontakte os på to måder. Du kan ringe til +45 71 96 94 95 i tidsrummet 8.30-15.30 mandag-fredag, eller skrive til info@skribenterne.dk.

Vi tjekker løbende vores henvendelser og vender tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud
Tak for din henvendelse!

Din henvendelse er sendt afsted. Vi tjekker løbende vores henvendelser, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan forvente svar senest hverdagen efter du har sendt.